Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συγκλονίζει ο θείος του 29χρονου ελληνοαμερικανού Τζορτζ Ζαπάντη: «Το σπαθί που κρατούσε ήταν ψεύτικο και δώρο του μακαρίτη του πατέρα του»

Ο θείος του 29χρονου ελληνοαμερικανού Τζορτζ Ζαπάντη, μίλησε στο newsit.gr και συγκλονίζει. «Έχω να κοιμηθώ 4 μέρες. Εγώ το μεγάλωσα. Εγώ κ...


Ο θείος του 29χρονου ελληνοαμερικανού Τζορτζ Ζαπάντη, μίλησε στο newsit.gr και συγκλονίζει. «Έχω να κοιμηθώ 4 μέρες. Εγώ το μεγάλωσα. Εγώ κήδεψα τον πατέρα του στην Κεφαλονιά. Πέθανε στην ίδια ηλικία με τον Τζορτζ. Να πληρώσουν όσοι τον σκότωσαν».






Με τρεμάμενη φωνή ο θείος του αδικοχαμένου Γιώργου Ζαπάντη, Γεράσιμος από την Σκάλα Κεφαλλονιάς, αποχαιρετά τον αγαπημένο του ανιψιό μέσω του newsit.gr και ξεσπά κατά της αστυνομικής βίας, που υπέστη ο 29χρονος που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό του θάνατο στο σπίτι του στο Κουίνς της Νέας Υόρκης.

Όπως αναφέρει ο Γεράσιμος Ζαπάντης ο νεαρός άνδρας υπήρξε υπόδειγμα στη ζωή του ενώ έτρεφε συναισθήματα αγάπης για την ιδιαίτερη πατρίδα των γονιών του την Κεφαλλονιά την οποία και επισκεπτόταν συνήθως τα καλοκαίρια.

«Έχω να κοιμηθώ και να φάω τέσσερις μέρες. Από την ώρα που έμαθα τον βίαιο θάνατο του παιδιού μας έχω χάσει τις λέξεις μου. Δεν το πιστεύω πως ο γίγαντας αυτός έφυγε τόσο άδικα από την ζωή», αναφέρει ο θείος του Τζορτζ Ζαπάντη και προσθέτει:

«Είμαι αδελφός του παππού του, το παιδί αυτό όπως κι η αδελφούλα του στο σπίτι μου στην Νέα Υόρκη ερχόντουσαν σχεδόν καθημερινά. Το πιο τραγικό απ όλα είναι πως το παιδί έφυγε στην ίδια ηλικία που χάσαμε και τον πατέρα του τον Ηλία σαν χθες θυμάμαι το πένθος. Τον πατέρα του εγώ τον έφερα από την Αμερική εδώ στην Σκάλα Κεφαλλονιάς για να τον κηδέψω. Δεν ξεχνιούνται αυτά ο Γιώργος μας δυο ετών ήταν τότε. Να πληρώσουν όσοι ευθύνονται για τον θάνατο του. Είναι κρίμα κι άδικο αυτό που έγινε έξω από το σπίτι του. Σε τι κόσμο ζούμε. Ποιον πείραξε αυτό το καλό παιδί για να έχει ένα τέτοιον θάνατο. Τον χτύπησαν με tazer…δεν μπορώ να το διανοηθώ. Συνεχώς μιλάω με την μητέρα του και τα παιδιά μου που είναι εκεί. Τα έχουμε χαμένα. Εύχομαι να αποδοθεί δικαιοσύνη».