Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΟΧΟΣ! 20 χρόνια φυλακή στον καθηγητή που ασελγούσε σε μαθήτριες στα Χανιά

Ένοχος κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου ο 58χρονος ιδιοκτήτης φροντιστηρίου από τα Χανιά. Στην υπόθεση που είχε συγκλ...


Ένοχος κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου ο 58χρονος ιδιοκτήτης φροντιστηρίου από τα Χανιά.






Στην υπόθεση που είχε συγκλονίσει τα Χανιά ο 58χρονος καθηγητής συνελήφθη για ασέλγεια σε μαθήτριες του φροντιστηρίου του. Επίσης, αντιμετώπισε και τις κατηγορίες για προσβολή αιδούς σε άλλες δύο μαθήτριές του.

Η υπόθεση εκδικάστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Ρεθύμνου, το οποίο επέβαλε στον κατηγορούμενο 20 χρόνια φυλάκισης.





Ο 58χρονος, μέχρι την τελευταία στιγμή αρνείτο τις κατηγορίες που τον βάρυναν.

Χανιά: Το χρονικό της υπόθεσης
Ο ιδιοκτήτης φροντιστηρίου και καθηγητής στα Χανιά, συνελήφθη τον Ιανουάριο του 2019 με τις κατηγορίες αποπλάνησης ανηλίκων και κατάχρησης αυτών σε ασέλγεια.

Προηγήθηκαν καταγγελίες μαθητριών του φροντιστηρίου του, που την περίοδο εκείνη ήταν 13 ετών έως και 15 ετών, όλες μαθήτριες Γυμνασίου.Ο 58χρονος που έκανε λόγο για σκευωρία σε βάρος του και υποστήριξε ότι είχε την συναίνεση των κοριτσιών στις πράξεις του, δικάστηκε κεκλεισμένων των θυρών στο δικαστήριο του Ρεθύμνου.

Από το εδώλιο του κατηγορουμένου άκουσε, πρώτα τον εισαγγελέα και μετά τους δικαστές της έδρας να τον κηρύσσουν ένοχο για όλα τα αδικήματα, για τα οποία καλείται να εκτίσει 20 χρόνια φυλάκισης.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ