Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σεξουαλική επίθεση κατά 18χρονης, δολοφονία συνταξιούχου... Τρόμος στην Δανία με τα εγκλήματα των μεταναστών

Ένα 18χρονο κορίτσι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από έναν άνδρα μετανάστη ενώ περπατούσε σε ένα πάρκο στο Lyngby την Παρασκευή το απόγευμ...


Ένα 18χρονο κορίτσι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από έναν άνδρα μετανάστη ενώ περπατούσε σε ένα πάρκο στο Lyngby την Παρασκευή το απόγευμα.




Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα καθόταν μόνη της όταν ένας άντρας εκ της Μέσης Ανατολής μεταξύ 25 και 35 ετών την πλησίασε και άρχισε να την θωπεύει στους γοφούς, τους γλουτούς και άλλες περιοχές της, αναφέρει το δανικό πρακτορείο ειδήσεων Den Korte Avis.

Παρά το γεγονός ότι η έφηβη αρνήθηκε επανειλημμένα την επιθετική σεξουαλική δράση του, αυτός συνέχισε να ενεργεί με ακατάλληλο και βίαιο τρόπο. Σε ένα σημείο, το θύμα είπε ότι ο άνδρας είχε ακόμη προσπαθήσει να τραβήξει το φερμουάρ στο παντελόνι της.

Ευτυχώς, η έφηβη κατάφερε να ξεφύγει πριν κλιμακωθεί η κατάσταση.Η αστυνομία, αφού ειδοποιήθηκε για την κατάσταση από το θύμα, ερεύνησε την περιοχή, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να εντοπίσει τον δράστη.Οι έρευνες για το θέμα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Την ίδια στιγμή, ένα δημοτικό δικαστήριο της Κοπεγχάγης το περασμένο Σαββατοκύριακο επέβαλε σε έναν Σουδανό μετανάστη ποινές ισόβιας κάθειρξης για δολοφονία δύο Δανών συνταξιούχων.

Ο Τζέιμς Σμιτ (Lual Yai Fayin Lual), ένας 27χρονος Σουδανός μετανάστης (φωτο) που είχε προηγουμένως καταδικαστεί για βιασμό ενός 14χρονου κοριτσιού και απόπειρα βιασμού και δολοφονίας της φίλης της μητέρας του θύματος, καταδικάστηκε την περασμένη Κυριακή για δολοφονία των Peter Jensen Olsen, 80 ετών και Inez Hasselblad, 81 ετών. Ο Σουδανός μετανάστης, ωστόσο, απαλλάχθηκε από τη δολοφονία της 82χρονης Eva Hoffmeister.

Οι Hoffmeister, Hasselblad και Olsen είχαν ζήσει όλοι το ίδιο συγκρότημα διαμερισμάτων στη γειτονιά του Østerbro στην Κοπεγχάγη. Ο Schmidt είχε πρόσβαση στο συγκρότημα διαμερισμάτων επειδή μερικές φορές έμενε με ένα μέλος της οικογένειας που, τότε, ζούσε στο ίδιο συγκρότημα με τα θύματα. Αρκετοί ψυχίατροι που εξέτασαν τον Schmidt σημείωσαν ότι εμφανίζει έντονα ψυχοπαθητικά χαρακτηριστικά.