Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεία 10χρονης Μαρκέλλας: Έχουν πιάσει τη «μαρίδα», θέλω να βρεθεί και ο «καρχαρίας»...

Η θεία της 10χρονης που έπεσε θύμα αρπαγής στη Θεσσαλονίκη, μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” για τις δύσκολες ώρες που πέρασε και ακόμα π...


Η θεία της 10χρονης που έπεσε θύμα αρπαγής στη Θεσσαλονίκη, μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” για τις δύσκολες ώρες που πέρασε και ακόμα περνάει η οικογένεια της μικρούλας.

“Η μητέρα της 10χρονης είναι ράκος” είπε μεταξύ άλλων…




“Αυτό που δε μπορώ να πιστέψω με τίποτα είναι ότι ένα παιδί σηκώθηκε ένα πρωί να πάει στο σχολείο και αυτή τη στιγμή έχει μεταφερθεί σε μια δομή…”

Για τους ισχυρισμούς της 33χρονης κατηγορούμενης
Η θεία της 10χρονης, σχολίασε τα όσα είπε η 33χρονη, ότι ήθελε να φροντίσει την μικρή και για το λόγο αυτό την πήρε και την κράτησε μαζί της για 44 ώρες.

Μία γυναίκα που θέλει να φροντίσει πραγματικά ένα παιδί, δε μπαίνει στη διαδικασία να συμπεριφερθεί με αυτό τον τρόπο. Όλα αυτά που έκανε η συγκεκριμένη γυναίκα στη μικρή, δε θεωρώ ότι ήταν ούτε φροντίδα, ούτε αγάπη… Είμαι έξω φρενών με την ομολογία της”.

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι η 33χρονη τα έκανε όλα μόνη της, η θεία του κοριτσιού απαντάει με νόημα:

“Σέβομαι το έργο που κάνουν οι αρχές… Πιστεύω ότι αυτή είναι η μαρίδα. Εγώ θέλω να βρεθεί και ο καρχαρίας. Πιστεύω ότι είναι το πιο μικρό ψάρι σε όλη αυτή την υπόθεση”.