Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΡΙΛΕΡ με τη νέα εξαφάνιση... «Βγήκε να πάρει ένα παγωτό και χάθηκε...» λέει ο Πατέρας 10χρονης από τις Αχαρνές...!!! Την έπιασαν οι κάμερες στη λεωφόρο Καραμανλή...!!!

Ο πατέρας της 10χρονης Ιωάννας από τις Αχαρνές, η οποία εξαφανίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου υποστηρίζει σε συνέντευξή του στο ΟΡΕΝ, ό...


Ο πατέρας της 10χρονης Ιωάννας από τις Αχαρνές, η οποία εξαφανίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου υποστηρίζει σε συνέντευξή του στο ΟΡΕΝ, ότι "το παιδί βγήκε έξω στις 6 το απόγευμα.




Βγήκε το κορίτσι να πάει να πάρει ένα παγωτό από μία πλατεία κοντά στο σπίτι μας και αγνοείται από εκείνη την ώρα. Εκατοντάδες παιδάκια παίζουν κάθε απόγευμα σε αυτή την πλατεία. Ήταν πολλά παιδιά χθες στην πλατεία αυτή".

 "Κάθε ημέρα πήγαινε σε αυτό το ψιλικατζίδικο, δύο τρεις φορές. Έχουμε φάει όλον τον κόσμο. Δεν πήγε σε αυτό το ψιλικατζίδικο, πήγε λίγο πιο μακριά στη λεωφόρο Καραμανλή όπως βρήκαν από τις κάμερες και χάθηκαν τα ίχνη του" σημείωσε.

"Σε μισή ώρα ήρθαν οι εθελοντές από το Χαμόγελο του Παιδιού και η Αστυνομία και ψάξαμε παντού" ανέφερε. "Δεν πέρασε ούτε μισή ώρα από τη στιγμή που βγήκε που την ψάξαμε. Την φώναξε η μητέρα της, ψάξαμε στη γειτονιά αλλά πουθενά το παιδί" συμπλήρωσε.