Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ... Να επιστρέψει στη φυλακή o παιδεραστής Σειραγάκης ζητά η εισαγγελέας

Να ανακληθεί η υφ΄ όρων απόλυση του πρώην προπονητή παιδικών τμημάτων μπάσκετ Νίκου Σειραγάκη, θα προτείνει μέσα στις επόμενες μέρες, σ...

Ο Νίκος Σειραγάκης και η Ηθική της «Δικαιοσύνης» της Δημοκρατίας.2 ...

Να ανακληθεί η υφ΄ όρων απόλυση του πρώην προπονητή παιδικών τμημάτων μπάσκετ Νίκου Σειραγάκη, θα προτείνει μέσα στις επόμενες μέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας Πρωτοδικών Χριστίνα Φασουλή στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών.




Ο Νίκος Σειραγάκης ο οποίος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 401 ετών (ανώτατο όριο φυλάκισης- εκτιτέα ποινή- τα 25 χρόνια) για παιδεραστία σε βάρος 36 ανήλικων αγοριών στο Ρέθυμνο της Κρήτης και είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, αλλά συνελήφθηκε και πάλι με εισαγγελική εντολή για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.

Ο πρώην προπονητής, όταν συμπλήρωσε 7 χρόνια, 10 μήνες και 25 μέρες κράτησης αποφυλακίστηκε.

Με το βούλευμα αποφυλάκισης του επιβλήθηκαν περιοριστική όροι όπως να διαμένει στην Καλαμαρία σε συγκεκριμένη διεύθυνση κατοικίας, να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του, ενώ του απαγορεύθηκε η έξοδος από την χώρα.

Σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση ο Νίκος Σειραγάκης παραβίασε τον όρο της μόνιμης δηλωθείσας διαμονής του και για το λόγο αυτό προτείνεται η ανάκληση της υφ΄ όρων απόλυσής του και στην συνέχεια να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.