Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δημοτικός υπάλληλος κατηγορείται ότι έκλεβε αυτοκίνητα με γερανοφόρο όχημα της υπηρεσίας του

Ελεύθερος ενόψει διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης αφέθηκε 54χρονος δημοτικός υπάλληλος του κεντρικού δήμου που συνελήφθη με την κατηγ...


Ελεύθερος ενόψει διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης αφέθηκε 54χρονος δημοτικός υπάλληλος του κεντρικού δήμου που συνελήφθη με την κατηγορία ότι χρησιμοποιώντας γερανοφόρο όχημα της υπηρεσίας του προέβη από τις αρχές του έτους σε κλοπές πέντε αυτοκινήτων τα οποία πούλησε σε εταιρεία ανακύκλωσης.




Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης, ενώπιον της οποίας οδηγήθηκε το μεσημέρι, παρήγγειλε τη διενέργεια έρευνας, προκειμένου να εξακριβωθεί και να εκτιμηθεί εν συνόλω η δράση του και να αποφασιστεί στη συνέχεια η ποινική του μεταχείριση.



Ενόψει της προκαταρκτικής, αποφασίστηκε να μην απαγγελθούν στην παρούσα φάση κατηγορίες εις βάρος του, και κατόπιν αυτού έγινε άρση της κράτησής του. Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, όταν, στις 11 Μαίου, εντοπίστηκε να κλέβει όχημα.

Κατά τη δικογραφία, είχαν προηγηθεί άλλες τέσσερις κλοπές αυτοκινήτων, από τον περασμένο Ιανουάριο και έπειτα, όλες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο δημοτικός υπάλληλος φέρεται να πούλησε όλα τα οχήματα σε μάντρα ανακύκλωσης, η οποία βρίσκεται περιφερειακά της Θεσσαλονίκης και, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ελέγχεται για το ιδιοκτησιακό της καθεστώς.