Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αδιανόητη ιστορία κακοποίησης: Ο δράστης σταμάτησε για να πιει μια μπίρα και συνέχισε

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια γυναίκα στα χέρια ενός 50χρονου στο Μιζούρι των ΗΠΑ, ο οποίος σταμάτησε τον ξυλοδαρμό της για να πιει μια μπί...


Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια γυναίκα στα χέρια ενός 50χρονου στο Μιζούρι των ΗΠΑ, ο οποίος σταμάτησε τον ξυλοδαρμό της για να πιει μια μπίρα και μετά συνέχισε, ενώ την επόμενη ημέρα τη σοδόμισε.





Όπως γράφει η εφημερίδα Metro, ο Richard Craig καταδικάστηκε τη Δευτέρα σε ποινή φυλάκισης 10 ετών για την επίθεση που είχε γίνει τον Φεβρουάριο του 2019 σε βάρος μιας γυναίκας, η οποία αρνήθηκε να οδηγήσει μέχρι το σούπερ μάρκετ και να του αγοράσει αλκοόλ.

Ο άνδρας ξέσπασε πάνω στη γυναίκα την οργή του χτυπώντας την, την έσυρε στο πάτωμα του υπνοδωματίου και επιχείρησε να τη στραγγαλίσει με τα πόδια του. Ενώ την κρατούσε από τα μαλλιά τη γρονθοκόπησε και κάποια στιγμή είπε πως «κάνει διάλειμμα».

Έσυρε τη γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δημοσιευτεί, από τα μαλλιά στην κουζίνα και ήπιε ένα κουτάκι μπίρα.

Στη συνέχεια είπε πως «το διάλειμμα τελείωσε», την έσυρε και πάλι μέσα στο δωμάτιο και συνέχισε να τη χτυπά μέχρι που εκείνος αποκοιμήθηκε.

Η γυναίκα, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, ήταν πολύ τρομοκρατημένη και δεν τόλμησε να φύγει από το σπίτι του 50χρονου, φοβούμενη αντίποινα. Την επόμενη ημέρα ο άνδρας συνέχισε την κακοποίηση με σοδομισμό.

Το θύμα κατάφερε να διαφύγει βρίσκοντας καταφύγιο σε γειτονικό σπίτι και κάλεσε την αστυνομία, όταν ο 50χρονος είχε για δεύτερη φορά αποκοιμηθεί. Μεταξύ άλλων είχε σπασμένη μύτη και ζυγωματικό.

Πηγή newsbeast.gr