Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φρικιαστικό θέαμα στη Ρωσία: Σκύλος κουβάλαγε κεφάλι ανθρώπου

Ερωτήματα γέννησε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς σκύλος εθεάθη να κουβαλάει με το στόμα του κεφάλι ανθρώπου. Στο χωριό Λούπτσε-Σάβινο-2,...

Φρικιαστικό θέαμα στη Ρωσία: Σκύλος κουβάλαγε κεφάλι ανθρώπου

Ερωτήματα γέννησε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς σκύλος εθεάθη να κουβαλάει με το στόμα του κεφάλι ανθρώπου.

Στο χωριό Λούπτσε-Σάβινο-2, της περιφέρειας του Μούρμανσκ, ένας σκύλος μετέφερε ένα ανθρώπινο κεφάλι στην αυλή ενός κτιρίου. Όπως αναφέρει η δημοσίευση της «Komsomolskaya Pravda», ένας άνδρας παρατήρησε το σκυλί και κάλεσε την αστυνομία. Όπως αποδείχθηκε, το κεφάλι άνηκε σε άνδρα που είχε εξαφανιστεί.




Ο άτυχος άνδρας έφυγε από το σπίτι του στις 7 Μαΐου και εξαφανίστηκε. Αργότερα αποδείχθηκε ότι είχε τσακωθεί με τη σύζυγό του εκείνη την ημέρα και έφυγε από το διαμέρισμα που διέμεναν.

Η σύζυγος δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνιση του άνδρα της το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Έρευνες για τον αγνοούμενο ξεκίνησε η ομάδα διάσωσης «MurmanSpas».

Στις 13 Μαΐου, ένας κάτοικος του χωριού περπατώντας στην αυλή του σπιτιού του, είδε ένα σκυλί με ένα ανθρώπινο κεφάλι στο στόμα του να τρέχει προς την παιδική χαρά και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία. Όπως διαπιστώθηκε, το κεφάλι ανήκε στον αγνοούμενο άνδρα.

«Στο δάσος κοντά στο σπίτι, βρέθηκε το κάτω μέρος του σώματος του αγνοούμενου άνδρα, καθώς και τα ρούχα του από το πάνω μέρος του σώματός του. Πρέπει να γίνει η εξέταση για να καθοριστεί η αιτία του θανάτου του» δήλωσε η ανώτερη βοηθός του επικεφαλής του περιφερειακού αστυνομικού τμήματος της περιφέρειας Μούρμανσκ, Αλίνα Αλεξαντρόβιτς.

Σύμφωνα με την προκαταρκτική εξέταση στη σορό, υπήρχαν πολλές πληγές, που υποδεικνύουν δαγκώματα ζώων. Δίπλα στη σορό εντοπίστηκαν πολλά ίχνη σκύλων, δεν υπάρχουν όμως σημάδια μάχης. Είναι πιθανόν ο άτυχος άνδρας να είχε δεχθεί επίθεση από αδέσποτα σκυλιά.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες, προκειμένου να διαλευκανθούν οι συνθήκες θανάτου του άνδρα.