Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ... Εναέριες τουρκικές ΡΟΜΠΕΣ...!!! Οι τουρκοι χειριστές έχασαν το «ΝΗ-90» της Αεροπορίας Στρατού με Στεφανή, αφού έχασαν και το Ιπτάμενο τάνκερ ανεφοδιασμού τους...!!!

Τουρκικά Μαχητικά που απογειώθηκαν από τα Άδανα και τη Βάση του Ιντερλίκ σε μια κίνηση στρατηγικής, οτι δήθεν μπορούν φτάσουν παντού ...


Τουρκικά Μαχητικά που απογειώθηκαν από τα Άδανα και τη Βάση του Ιντερλίκ σε μια κίνηση στρατηγικής, οτι δήθεν μπορούν φτάσουν παντού έχασαν το Ελικόπτερο ΝΗ-90 της αεροπορίας Στρατού που μετέφερε τον ΥΦΕΘΑ Στεφανή στη νήσο Λήμνο !

Ο ΥΦΕΘΑ Στεφανής αναχώρησε με Ελικόπτερο τυπου NH-90 για να μεταβεί στα νησιά του βόρειου Ανατολικού Aιγαίο στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης.




Τουρκικά Μαχητικά απο τα Άδανα τη 152 Μοίρας της Βάση του Ιντσερλίκ όπου υπηρετούν τα F-16 BLK-40 απογειώθηκαν με σκοπό να παρενοχλήσουν το Ελληνικό Ελικόπτερο !!

Αλλά από κακό συντονισμό βρέθηκαν άλλη ώρα και αλλού με το Ιπτάμενο Τάκνερ ανεφοδιασμού, καθυστέρησαν και έφτασαν στη Λήμνο μετά από την προσγείωση του Ελικοπτέρου του ΥΦΕΘΑ περί της 10:30

Όμως είχαν ήδη στη περιοχή καταφτάσει Ελληνικά Μαχητικά απο το νησί της Σκύρου και πλάκωσαν τους Τούρκους στις εμπλοκές πριν προλάβουν τα Τούρκικα να πάρουν ανάσα …Μια Παραβίαση έκαναν και αυτήν με την ψυχή στο στόμα!

Οι Τούρκοι απογείωσαν και ένα Ε/Π ..Αλλά δεν απασχόλησε τα Ελληνικά μαχητικά αφού απλά έκοβε βόλτες απο αλάργα...

Σχόλιο: Τώρα γιατί δεν απογειώθηκαν Τούρκικα από 6η Αεροπορική βάση στο Πάνορμου …Μάλλον θα έχουν ξεμείνει απο Χειριστές. https://veteranos.gr