Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το Μικρολίμανο μετατρέπεται σε… νησί λόγω κορονοϊού

Ένα σχέδιο για το Μικρολίμανο εξετάζει ο δήμος Πειραιά, ύστερα από πρόταση του Αντιδημάρχου Γρηγόρη Καψοκόλη, με αφορμή τα μέτρα που θα εφ...


Ένα σχέδιο για το Μικρολίμανο εξετάζει ο δήμος Πειραιά, ύστερα από πρόταση του Αντιδημάρχου Γρηγόρη Καψοκόλη, με αφορμή τα μέτρα που θα εφαρμοστούν στα καταστήματα εστίασης λόγω του κορονοϊού.



Για το Μικρολίμανο, συζητείται διεξοδικά το ενδεχόμενο να μετατρέπεται για συγκεκριμένες μέρες και ώρες ο παραλιακός δρόμος (Ακτή Κουμουνδούρου) σε “πεζόδρομο” με τραπεζάκια, ώστε να τηρούνται με ακρίβεια τα μέτρα ασφαλείας που έχουν καθοριστεί.

Ταυτόχρονα, το σκηνικό θα θυμίζει νησάκι των Κυκλάδων και αναμένεται ότι μια τέτοια κίνηση θα καταστήσει το Μικρολίμανο και τον Πειραιά πόλο έλξης για τους κατοίκους όλης της Αττικής.
Η συζήτηση αφορά στην “πεζοδρόμηση” του Μικρολίμανου για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τις 19:00-20:00 και για λίγες ώρες.

Ακόμα δεν έχουν ληφθεί οι οριστικές αποφάσεις, καθώς εξετάζονται διεξοδικά όλες οι ενδεχόμενες δυσλειτουργίες που μπορεί να προκαλέσει ένα τέτοιο εγχείρημα (καθημερινότητα κατοίκων περιοχής, θέσεις στάθμευσης, ηχορύπανση κλπ).