Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τζεμίλ Μπαγικ ΚΟΥΡΔΟΣ Ηγέτης Ανταρτών : «Σε όλο τον κόσμο ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ επιτίθονται σε τάφους»...!!! !

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του εκτελεστικού Συμβουλίου του KCK Τζεμίλ Μπαγικ, τόνισε πως δεν είναι δυνατόν να γίνει αποδεκτό ένα κράτος το ...


Ο αναπληρωτής πρόεδρος του εκτελεστικού Συμβουλίου του KCK Τζεμίλ Μπαγικ, τόνισε πως δεν είναι δυνατόν να γίνει αποδεκτό ένα κράτος το οποίο φτάνει να επιτίθεται μέχρι και στους τάφους και είπε: “Αυτό το κράτος αυτή η κυβέρνηση για τους Κούρδους εκφράζει μόνο τον θάνατο, πέραν αυτού τίποτα άλλο δεν εκφράζει.




Αυτή τη στιγμή υπάρχει ο ιός, δηλώνουν πως δήθεν “είμαι κράτος και των Κούρδων” αλλά για τους Κούρδους προκρίνουν τον θάνατο. Δεν παρέχουν ούτε μάσκες ούτε συσκευές υγείας ενάντια στον ιό. Μάλιστα για να σκοτώσουν Κούρδους, εργάζονται ώστε να διαδοθεί ακόμη περισσότερο ο ιός. Από την άλλη μεριά κάνουν προπαγάνδα, στέλνοντας μάσκες και υλικά υγείας σε ξένα κράτη. Με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να προβάλλουν ως φωτεινό το μαύρο τους πρόσωπο.”

Ο Μπαγικ είπε πως οι επιθέσεις στους τάφους δεν αποτελούν επιθέσεις μόνο στους μάρτυρες και τις οικογένειές τους και υπογράμμισε τα εξής: “Επιδιώκουν να καταργήσουν οτιδήποτε υπάρχει σαν Kούρδος και Κουρδιστάν. Ασκούν μία πολιτική γενοκτονίας. Οι τάφοι, η μνήμη, η συνείδηση και το πνεύμα του κουρδικού λαού έχουν αξία. Σε όλο τον κόσμο καμία εξουσία, ανεξαρτήτως χρώματος, δεν επιτέθηκε και δεν κατέστρεψε τάφους.

Αυτό μόνο οι Τούρκοι το κάνουν. Και αυτό είναι κάτι που δείχνει την αλήθεια και το χαρακτήρα τους. Δείχνει πως Δεν έχουν καμία σχέση με την ανθρωπιά και το Ισλάμ… Και τα πράττουν αυτά εις το όνομα του Ισλάμ, του τουρκισμού και της μουσουλμανικής θρησκείας. Εγώ ρωτάω από εδώ, αυτοί οι οποίοι λένε πως είναι Τούρκοι και μουσουλμάνοι μπορούν να τα δεχτούν αυτά;”.

……………
https://anfturkce.com - https://tourkikanea.gr