Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κόκκινος Συναγερμός: ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ Στραττιώτες μεταφέρθηκαν στις Φέρρες, στην γραμμή αντιπαράθεσης στον Έβρο... Παρέμειναν όλη τη νύχτα δίπλα στο ποτάμι...

Κόκκινος συναγερμός για να αντιμετωπίσουν νέα υβριδική απειλή έχει σημάνει στον Έβρο, μετά τις κινήσεις που έχουν γίνει από την πλευρά της ...

Τούρκοι Φέρες Έβρος - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Διπλή τουρκική πρόκληση Αυτόνομη Ελληνική ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗ ζητάει ο Κωσταράκος

Κόκκινος συναγερμός για να αντιμετωπίσουν νέα υβριδική απειλή έχει σημάνει στον Έβρο, μετά τις κινήσεις που έχουν γίνει από την πλευρά της Τουρκίας.

Πάνοπλα στρατεύματα προωθούνται κοντά στο ελληνικό έδαφος στην περιοχή κοντά στο Πέταλο Έβρου και τις Φέρες.




Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Θράκη ΝΕΑ η Τουρκία έστειλε στρατό στην περιοχή του Μελισσοκομείου στις Φέρες, σε σημείο που έχει γίνει ευθυγράμμιση του ποταμού.

Οι Τούρκοι παρέμειναν για ώρα στο σημείο, και απομακρύνθηκαν το πρωϊ χωρίς να υπάρξουν κάποια προβλήματα ή να καταγραφεί κάποια προκλητική συμπεριφορά, ωστόσο η παρουσία τους δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι οφείλεται σε «έλλειψη προσανατολισμού». Και μπορεί να αποχώρησαν προσωρινά, Όμως όπως όλα δείχνουν σύντομα θα επανέλθούν.

Στην περιοχή η Ελλάδα το προηγούμενο διάστημα έχει προχωρήσει σε εργασίες καθαρισμού, για να μην αποτελεί εύκολο πέρασμα για τους διακινητές.

Η Τουρκία φαίνεται να επιμένει σε μια υβριδική πρόκληση και πόλεμο νεύρων στον Έβρο, όπου τις τελευταίες ημέρες έχουν και πάλι ενταθεί οι απόπειρες να περάσουν στο ελληνικό έδαφος μετανάστες.