Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άντρας που ισχυρίζόταν ότι «κορονοϊός είναι φάρσα» αλλάζει γνώμη από το νοσοκομειακό κρεβάτι

Ενας άντρας που ισχυρίστηκε ότι ο κορονοϊός ήταν φάρσα (hoax) από την κυβέρνηση, άλλαξε γνώμη μετά από τη μεταφορά του στο νοσοκομείο...


Ενας άντρας που ισχυρίστηκε ότι ο κορονοϊός ήταν φάρσα (hoax) από την κυβέρνηση, άλλαξε γνώμη μετά από τη μεταφορά του στο νοσοκομείο μολυσμένος με την ασθένεια.




Ο Μπράιαν Χίτσενς έλεγε στο παρελθόν ότι δεν πίστευε ότι η πανδημία ήταν πραγματική, δηλώνοντας ότι «ο Θεός είναι μεγαλύτερος από αυτόν τον ιό».

Αλλά ο Μπράιαν και η σύζυγός του από τότε έχουν νοσηλευτεί και οι δύο μετά την μόλυνσή τους και τώρα ο ίδιος καλεί τους ανθρώπους να το πάρουν σοβαρά. Μιλώντας από το κρεβάτι του στο νοσοκομείο, ο Μπράιαν είπε στο WPTV: «Νόμιζα ότι ίσως η κυβέρνηση να δοκιμάσει κάτι, και ήταν σαν να το έριξαν εκεί για να μας αποσπάσουν.» Τον Απρίλιο, ο Μπράιαν, οδηγός από τη Φλόριντα, υποτιμούσε το coronavirus στα κοινωνικά μέσα, παρά τις δεκάδες χιλιάδες που σκοτώθηκαν στις ΗΠΑ.

Έγραψε: "Θα σηκωθώ το πρωί και θα προσευχηθώ και θα εμπιστευθώ στον Θεό για την προστασία μου, και θα το αφήσω απλώς σε Αυτό".


Ο Μπράιαν δεν θέλει κανέναν να «περάσει από αυτό που πέρασε», καθώς ανακάμπτει στο Ιατρικό Κέντρο Palm Beach Gardens. Είπε ότι η σύζυγός του βρίσκεται σε αναπνευστήρα για τρεις εβδομάδες, προσθέτοντας "Είναι δύσκολο. Είναι λυπηρό."

Το ζευγάρι δεν μπορεί να δει ο ένας τον άλλο και ο Μπράιαν είπε την Τετάρτη ότι δεν είναι σίγουρος πότε θα βγουν. Έγραψε στο Facebook: "Αυτή δεν ήταν κάποια τακτική τρόμου που θα χρησιμοποιούσε κανένας. Δεν ήταν κάτι κατασκευασμένο. Αυτός ήταν ένας πραγματικός ιός που πρέπει να πάρεις στα σοβαρά. "