Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρόδος: Έκανε παρατήρηση σε Ρομά που γλεντούσαν και τον σάπισαν στο ξύλο...!!!

Στο σημείο έφτασε ισχυρή δύναμη αστυνομικών, αλλά ούτε συλλήψεις έκαναν, ούτε πρόστιμα για παραβίαση της απαγόρευσης συναθροίσεων επέβ...

peripoliko

Στο σημείο έφτασε ισχυρή δύναμη αστυνομικών, αλλά ούτε συλλήψεις έκαναν, ούτε πρόστιμα για παραβίαση της απαγόρευσης συναθροίσεων επέβαλαν




Στο νοσοκομείο βρέθηκε ένας κάτοικος της περιοχής Παστίδα στην Ρόδο, όταν έκανε παρατήρηση σε μια ομάδα Ρομά που γλεντούσαν την Πρωτομαγιά σε ένα κοντινό σπίτι εν μέσω μέτρων για την αποφυγή της μετάδοσης του κορονοϊού, έχοντας βάλει επί ώρες τη μουσική σε μεγάλη ένταση.

Ο άτυχος άνδρας, που είναι ιδιοκτήτης γυμναστηρίου, πήγε στο σπίτι που διασκέδαζαν οι Ρομά και τους ζήτησε να χαμηλώσουν την ένταση, αλλά αμέσως ξέσπασε λογομαχία και τελικά ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Στο σημείο έφτασε ισχυρή δύναμη αστυνομικών, αλλά ούτε συλλήψεις έκαναν, ούτε πρόστιμα για παραβίαση της απαγόρευσης συναθροίσεων επέβαλαν.

Κάτι ανάλογο συνέβη το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς και στην συνοικία της Αγίας Παρασκευής στον Βόλο, όπου μια οικογένεια Ρομά και η παρέα της –συνολικά οκτώ άτομα- γλεντούσαν με τραγούδια και φωνές, παρά τις συστάσεις για την αποφυγή συγχρωτισμού. Οι γείτονες ενοχλήθηκαν και κάλεσαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έκαναν συστάσεις για διάλυση της συγκέντρωσης χωρίς να επιβάλλουν πρόστιμα.