Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σύγχυση με τις μάσκες στα σούπερ μάρκετ: Ο Χαρδαλιάς λέει υποχρεωτική, ο Παπαθανάσης όχι

Σε λιγότερο από 48 ώρες η μάσκα γίνεται υποχρεωτική, αλλά υπάρχει σύγχυση για το τι ισχύει στα σούπερ μάρκετ. Την Δευτέρα μπορεί να πα...


Σε λιγότερο από 48 ώρες η μάσκα γίνεται υποχρεωτική, αλλά υπάρχει σύγχυση για το τι ισχύει στα σούπερ μάρκετ.




Την Δευτέρα μπορεί να παύει να υπάρχει η απαγόρευση κυκλοφορίας και ο κόσμος να μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα, χωρίς SMS ή έντυπο, όμως έχει μία άλλη υποχρέωση. Αυτή του να φοράει μάσκα...


Πάνω σε αυτό όμως, υπάρχει διχογνωμία στην κυβέρνηση, καθώς δύο διαφορετικά στελέχη της που εμπλέκονται στο θέμα, λένε διαφορετικά θέματα σχετικά με τα σούπερ μάρκετ.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, την Τετάρτη, στην καθιερωμένη απογευματινή ενημέρωση, ξεκαθάρισε πως θα είναι υποχρεωτική και στα σούπερ μάρκετ, τόσο για τους υπαλλήλους, όσο και για τους πελάτες.

Ωστόσο ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης χθες είπε πως δεν είναι υποχρεωτική, αλλά υπάρχει ισχυρή σύσταση για την χρήση της.

Μάλιστα, Στις δηλώσεις που έκανε στο Open δεν συμπεριέλαβε τα σούπερ μάρκετ στην λίστα με την υποχρέωση μάσκας στον πελάτη.



Το όλο θέμα μάλιστα αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα από τη στιγμή που οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν, καθώς αν θα είναι υποχρεωτική θα επισύρει και πρόστιμο 150 ευρώ σε όποιον δεν την φοράει.

Λογικά, το απόγευμα στην καθιερωμένη ενημέρβση, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα.