Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μαγαζάτορες στην Κρήτη έκοψαν δέντρα για να μην πηγαίνουν κατασκηνωτές

Στην Σούγια, ομάδα καταστηματαρχών έκοψαν τα δέντρα και ξήλωσαν την ντουζιέρα για να μην πηγαίνουν κατασκηνωτές. Απίστευτα και αδικ...


Στην Σούγια, ομάδα καταστηματαρχών έκοψαν τα δέντρα και ξήλωσαν την ντουζιέρα για να μην πηγαίνουν κατασκηνωτές.




Απίστευτα και αδικαιολόγητα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην Σούγια της Κρήτης...

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές μέρες, ενώ ακόμα δεν είχαν ανοίξει ούτε τα καταστήματα εστίασης, ούτε φυσικά τα ξενοδοχεία.

Η πρώτη επέμβαση

Συγκεκριμένα στις 16 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση, προκειμένου να απομακρυνθούν 12 κατασκηνωτές που βρίσκονται στην παραλία της περιοχής.




Σύμφωνα με το νόμο απαγορευόταν η παρουσία τους εκεί και έτσι απομακρύνθηκαν, κάτι που πολλοί το εξέλαβαν ως μήνυμα για το τί θα συμβαίνει όταν μπει το καλοκαίρι.

Κλάδεμα και ξήλωμα

Ως εδώ όλα καλά και νόμιμα... Τα απίθανα έγινε χθες, όπως αποκαλύπτει καταγγελία της προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Επιχειρηματιών Εστίασης Ν. Χανίων, Άννας Σαματά.

Με φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook, αποκάλυψε πως κάποιοι πήγαν και έκοψαν τα δέντρα για να δημιουργήσουν πρόβλημα σε όσους θέλουν να πάνε να κατασκηνώσουν εκεί, ενώ παράλληλα ξήλωσαν και την ντουζιέρα που υπήρχε.


Το site agonaskritis.gr αναφέρει πως η κίνηση έγινε από μία μικρή μερίδα καταστηματαρχών και ήδη έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην περιοχή.

πηγή: gazzetta.gr