Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μουσουλμανική Αδελφότητα: Μολύνετε Αιγύπτιους κυβερνητικούς & στρατηγούς με κορονοϊό

"Εάν έχετε μολυνθεί από κορονοϊό, θα πρέπει να εκδικηθείτε. Γιατί να πεθάνεις μόνος;" Aκτιβιστής της Μουσουλμανικής Α...


"Εάν έχετε μολυνθεί από κορονοϊό, θα πρέπει να εκδικηθείτε. Γιατί να πεθάνεις μόνος;"




Aκτιβιστής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας καλεί τους Αιγύπτιους να μολύνουν με κορονοϊό κυβερνητικούς και στρατιωτικούς αξιωματούχους. Συγκεκριμένα κάλεσε τους μολυσμένους ανθρώπους να σφίξουν τα χέρια τους με στρατηγούς!!

Αναλυτικότερα, ο ακτιβιστής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, με έδρα τη Νέα Υόρκη, Bahgat Saber, ζήτησε από τους Αιγύπτιους να μολύνουν σκόπιμα κυβερνητικούς αξιωματούχους και κρατικούς υπαλλήλους με τον κορονϊό, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής συνάντησης στη σελίδα του στο Facebook.

«Εάν είσαι στρατιώτης, μπορείς να πας στο υπουργείο Άμυνας και να κάνεις χειραψία με όλους τους στρατηγούς του στρατού και της αστυνομίας. Το ίδιο ισχύει και για το σύστημα δικαιοσύνης », δήλωσε ο Saber, ο οποίος έχει 143.195 οπαδούς στο Facebook.

"Εάν έχετε μολυνθεί από κορονοϊό, θα πρέπει να εκδικηθείτε ακριβώς! Εκδικηθείτε, εκδικηθείτε την τιμή των γυναικών σας, εκδικηθείτε τους ανθρώπους που βρίσκονται στη φυλακή και εκδικηθείτε τους καταπιεσμένους ανθρώπους. Πήγαινε εκεί. Γιατί να πεθάνεις μόνος; Όταν πεθάνεις, γιατί να πεθαίνεις μόνος; " πρόσθεσε.