Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Χάος» στις ΗΠΑ: Οι «διαδηλωτές» εισέβαλαν & έκαψαν αστυνομικό τμήμα -Με ελικόπτερο απομακρύνθηκαν οι αστυνομικοί (βίντεο)

Ξεφεύγει η κατάσταση στη Μινεάπολη των ΗΠΑ, καθώς πριν από λίγες ώρες (στις ΗΠΑ είναι ακόμα βράδυ) οι διαδηλωτές για το θάνατο του Τζο...

«Χάος» στις ΗΠΑ: Οι διαδηλωτές εισέβαλαν & έκαψαν αστυνομικό τμήμα -Με ελικόπτερο απομακρύνθηκαν οι αστυνομικοί (βίντεο)

Ξεφεύγει η κατάσταση στη Μινεάπολη των ΗΠΑ, καθώς πριν από λίγες ώρες (στις ΗΠΑ είναι ακόμα βράδυ) οι διαδηλωτές για το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, εισέβαλαν και έκαψαν αστυνομικό τμήμα με τους αστυνομικούς να εκκενώνονται με ελικόπτερο από την οροφή του κτηρίου!




Αυτό ήταν κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί τα τελευταία χρόνια, με εκατομμύρια Αμερικανούς να παρακολουθούν άναυδοι το τρίτο αστυνομικό τμήμα της Μινεάπολης να πυρπολείτε την Πέμπτη το βράδυ καθώς συνεχίστηκαν οι βίαιες διαδηλώσεις στην πόλη - και σε άλλες πόλεις στις ΗΠΑ μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό.

Σε απάντηση, μετά από κλήση του κυβερνήτη Tim Walz περισσότερα από 500 μέλη της Εθνικής Φρουράς κατευθύνονταν στην περιοχή.

Οι διαδηλωτές μπήκαν στον περίβολο περίπου στις 10 μ.μ. τοπική ώρα, αφού η αστυνομία στην οροφή προσπάθησε προηγουμένως να διαλύσει το πλήθος των συγκεντρωμένων χρησιμοποιώντας πυροβολισμούς "flash bang" και δακρυγόνα, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Οι διαδηλωτές μπήκαν στο κτίριο και έβαλαν φωτιά αφού οι αστυνομικοί στη στέγη διασώθηκαν με ελικόπτερο(!), ενώ οχήματα και εξοπλισμός εκκενώθηκαν άρον-άρον με τους διαδηλωτές να επιτίθενται με πέτρες και αντικείμενα , όπως δείχνει το παρακάτω βίντεο.