Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δράμα: Εξαπάτησαν ηλικιωμένη με «μαϊμού» τροχαίο και της άρπαξαν 5.000 ευρώ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών οι οποίοι, χθες το πρωί, εξαπάτη...


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών οι οποίοι, χθες το πρωί, εξαπάτησαν ηλικιωμένη σε χωριό της Δράμας.





Συγκεκριμένα, άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την ηλικιωμένη, στην οποία παρουσιάστηκε ως ιατρός νοσοκομείου και προφασιζόμενος ότι η κόρη της τραυματίσθηκε σε τροχαίο ατύχημα, της ζήτησε να καταβάλει χρηματικό ποσό προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία παρενέβη άγνωστη δράστιδα, η οποία προσποιήθηκε της κόρη της και προέτρεπε την παθούσα να ικανοποιήσει το παραπάνω αίτημα.

Στη συνέχεια, αφού κατάφεραν να εξαπατήσουν την ηλικιωμένη, την έπεισαν τοποθετήσει μια σακούλα με 5.000 ευρώ σε κάδο απορριμμάτων πλησίον της οικίας της, όπου μετέβη άγνωστος δράστης και τα παρέλαβε.

Την προανάκριση για την συγκεκριμένη υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν καταγγελθεί σε αστυνομικές υπηρεσίες της Ροδόπης και της Ξάνθης, παρόμοια περιστατικά απόπειρας εξαπάτησης πολιτών.