Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ...!! «Ακόμη και εάν έβγαζε νόμο για την κατάργηση του πορνό, εγώ και πάλι αυτόν θα ψήφιζα» λέει η 47χρονη βετεράνος του πορνό

Στην αμερικανική βιομηχανία των πορνό θεαμάτων η αντιπάθεια για τον Ντόναλντ Τραμπ είναι σχεδόν καθολική. Η Brandi Love ωστόσο, αποτελεί...

brandi_love

Στην αμερικανική βιομηχανία των πορνό θεαμάτων η αντιπάθεια για τον Ντόναλντ Τραμπ είναι σχεδόν καθολική. Η Brandi Love ωστόσο, αποτελεί εξαίρεση. Δίνει μάχη με τους συναδέλφους της υπερασπιζόμενη τον αγαπημένο της Πρόεδρο, υποστηρίζοντάς τον ακόμη και σε λογομαχίες στα διαλείμματα των γυρισμάτων. Φτάνοντας έως του σημείου να βροντοφωνάξει ότι «εγώ ψήφισα Τραμπ για το καλό της Αμερικής. Ακόμη και εάν έβγαζε νόμο για την κατάργηση του πορνό, εγώ και πάλι αυτόν θα ψήφιζα. Θα έβαζα την πατρίδα πάνω από τη δουλειά μου».




Η Brandi Love, κατά κόσμον Tracey Lynn Livermore, αν και βετεράνος πλέον του πορνό καθώς σε τρία χρόνια θα είναι 50 ετών, αποκλίνει από το στερεότυπο της ανεγκέφαλης «σεξουαλικής εργάτριας», καθώς αρθρώνει συγκροτημένο πολιτικό λόγο. Εσχάτως, μάλιστα, άρχισε να αρθρογραφεί στον Federalist, ένα συντηρητικό αμερικανικό site.

Βεβαίως, η Brandi δεν έκανε καριέρα με τις απόψεις της για τη σύγχρονη πολιτική, αλλά με το πάθος που επιδεικνύει καθώς εκτελεί το καθήκον στην εργασία της. Εξού και έχει κατακτήσει 14 βραβεία AVN -ένα επίτευγμα πραγματικά αξιοθαύμαστο, καθώς τα AVN είναι τα «Όσκαρ του πορνό» και ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους καλλιτέχνες που τα διεκδικούν είναι ανελέητος. Επίσης, η Brandi έχει φοιτήσει στο κολλέγιο του Central Michigan University και μέχρι στιγμής έχει εκδώσει το βιβλίο «Πώς θα αποσπάσεις άγριο σεξ από τη συντηρητική γυναίκα σου».

Παραχωρώντας συνέντευξη στο dailybeast.com η Brandi Love εκφράστηκε έξω από τα δόντια -και όχι απαραιτήτως έξω από τα ρούχα της: «Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα μπορούσε να στηρίξει την βιομηχανία του πορνό, διότι αυτή θα ήταν μια επικίνδυνη πολιτική στάση. Ακόμη και εάν ήθελε ο ίδιος κάτι τέτοιο, δεν έχει την πολυτέλεια να τον κάνει. Πέραν αυτού όμως, δείξε μου έναν ισχυρό άντρα που δεν περιστοιχίζεται διαρκώς από ωραίες γυναίκες. Στ' αλήθεια θα ήθελα να δω κάτι τέτοιο. Μόνο που δεν υπάρχει».

Αυτή είναι η άποψη της Brandi Love για το τι θα μπορούσε να κάνει ο Τραμπ για τον κλάδο του πορνό, ιδιαίτερα δε επειδή, όπως είναι γνωστό, ο Πρόεδρος είχε κάτι παραπάνω από φιλικές σχέσεις με κάποιες καλλιτέχνιδες του είδους -με πιο γνωστό τον επεισοδιακό δεσμό του με την Stormy Daniels.

Ο ρεπόρτερ πάντως ρωτά την Brandi Love εάν βρίσκει ικανοποιητικούς τους χειρισμούς του Ντόναλντ Τραμπ στην τρέχουσα κρίση. Παρά τη συμπάθεια που τρέφει γι' αυτόν, η Love τοποθετείται με θαυμαστή ευθύτητα, απογυμνώνοντας το λόγο της από οποιαδήποτε επιείκεια ή μεροληψία: «Όχι, δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένη από αυτά που έκανε για την πανδημία. Αλλά πού βρισκόμαστε τώρα; Πλησιάζουμε στο κρίσιμο σημείο όπου θα πρέπει να αποφασίσουμε εάν η θεραπεία θα είναι χειρότερη από την αρρώστια. Ξέρω πολλούς που θα προτιμούσαν να αρρωστήσουν παρά να μείνουν απένταροι, να χάσουν το σπίτι τους, να χρεωκοπήσουν, να μην έχουν λεφτά να ταΐσουν τα παιδιά τους. Και, ειλικρινά, ο Πρόεδρος είναι στη χειρότερη δυνατή θέση. Κατά τη γνώμη μου οι ΗΠΑ πρέπει να ξανανοίξουν. Χρειάζεται να πάρουμε μέτρα ώστε να προστατεύσουμε τους ηλικιωμένους και όσους ήδη πάσχουν από άλλες ασθένειες; Φυσικά, αυτό εννοείται».




Στην ερώτηση για το εάν η ίδια θα κατηγορούσε για κάτι, οτιδήποτε, τον Ντόναλντ Τραμπ, η Brandi Love εκρήγνυται: «Είναι πολύ εύκολο να τα ρίξουμε όλα στον Τραμπ πχ επειδή δεν έχουμε αρκετές συσκευές για τεστ κορωνοϊού. Εγώ όμως βλέπω ότι η έλλειψη αυτή παρατηρείται παντού. Δεν καταλαβαίνω πώς μπορείς να καταλογίζεις κάτι τέτοιο σε έναν συγκεκριμένο άνθρωπο. Στο κάτω κάτω, τις συσκευές για τα τεστ δεν τις φτιάχνει ο Τραμπ».

«Και ύστερα, είναι πολύ δύσκολο να κάνεις οτιδήποτε όταν όλοι σε κοιτάζουν με μισό μάτι και εστιάζουν μόνο στα στραβά. Είμαι απολύτως ειλικρινής: Ακόμη και εάν ο Τραμπ είχε βρει το φάρμακο για τον καρκίνο, πάλι θα είχε κάνει κάτι λάθος. Διότι τότε θα τον κατηγορούσαν ότι παρατείνει υπερβολικά τη ζωή των ανθρώπων και ζορίζει το σύστημα υγείας. Στ' αλήθεια τώρα, μου προκαλούν αηδία αυτές οι αντιδράσεις, διότι ο Ντόναλντ Τραμπ γίνεται στόχος κακής κριτικής από τα media και από όσους τον μισούν, ανεξάρτητα του πόσα καλά έχει κάνει».

Φτάνοντας στο κρεσέντο, η Brandi Love τελειώνει με μια εκ βαθέων εξομολόγηση: «Υπάρχει ένα τυφλό μίσος για τον Τραμπ, τόσο που κάποιοι δεν βλέπουν τίποτα θετικό σε αυτόν. Είναι τέλειος; Όχι, με τίποτα. Είναι αδέξιος; Αμέ. Έχει ευφράδεια λόγου; Όχι βέβαια. Κάνει αυτά που πρέπει να κάνει; Ναι. Και γι' αυτό τον έχω ψηφίσει κι εγώ». .protothema.gr