Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΚΛΕΙΔΙ» ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ Εξελίξεις στην επίθεση με βιτριόλι: Η ΕΛΑΣ ερευνά επεισόδια που είχε η 34χρονη με πρώην συντρόφους της...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για το περιστατικό της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης στην Καλλιθέα...

Η 34χρονη που δέχθηκε επίθεση από βιτριόλι στην Καλλιθέα σε παλαιότερες ανέμελες στιγμές

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για το περιστατικό της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης στην Καλλιθέα, καθώς πήγαινε στην εργασία της.




«Κλειδί» προκειμένου να ενωθούν τα κομμάτια του παζλ που θα ρίξουν φως στην υπόθεση αναμένεται να παίξει το κινητό τηλέφωνο της άτυχης κοπέλας, όπως εκτιμούν έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Η 34χρονη -λόγω της κατάστασής της- έχει δώσει ελάχιστα στοιχεία στις αρχές για το συμβάν και πλέον μελετάται λεπτομερώς το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής που θα φανερώσουν τις κινήσεις του μαυροφορεμένου ατόμου που έριξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπό της το πρωί της περασμένης Τρίτης (19/05).

Επεισόδια με πρώην συντρόφους διερευνά η αστυνομία

Πάντως οι αρχές εξετάζουν και με ποιους είχε διένεξη η 34χρονη, καθώς σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ανακάλυψαν ότι το κορίτσι τα τελευταία πέντε χρόνια είχε πάει σε αστυνομικά τμήματα μετά από επεισόδια που είχε με συντρόφους της.