Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ποδοσφαιριστής που είχε… σκοτωθεί το 2016 βρέθηκε ζωντανός στη Γερμανία

Ο Κονγκολέζος πρώην ποδοσφαιριστής, Γιανίκ Καμπά, με καριέρα στη γερμανική Σάλκε μεταξύ άλλων, ανακηρύχθηκε νεκρός το 2016 έπειτα από ...

Ποδοσφαιριστής που είχε… σκοτωθεί το 2016 βρέθηκε ζωντανός στη Γερμανία

Ο Κονγκολέζος πρώην ποδοσφαιριστής, Γιανίκ Καμπά, με καριέρα στη γερμανική Σάλκε μεταξύ άλλων, ανακηρύχθηκε νεκρός το 2016 έπειτα από τροχαίο ατύχημα, αλλά εντοπίστηκε ζωντανός στη Γερμανία τέσσερα χρόνια μετά!




Όπως επιβεβαίωσαν οι γερμανικές αρχές, ο ποδοσφαιριστής είναι ζωντανός και καλά στην υγεία του. Η Γερμανίδα εισαγγελέας, Ανέτ Μιλκ, επιβεβαίωσε στο “PEOPLE” ότι ο 33χρονος πρώην ποδοσφαιριστής είναι εν ζωή.

Ο κ. Καμπά πρόσφατα επέστρεψε στην Γερμανία. Δεν υπάρχουν αμφιβολίες για την ταυτότητά του. Γίνεται έρευνα για απάτη εις βάρος της γυναίκας του από το γραφείο της εισαγγελίας του Έσεν. Η σύζυγός του αρνείται την κατηγορία, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η γερμανική εφημερίδα Bild υποστηρίζει πως η σύζυγος του Καμπά κατηγορείται για απάτη και πλαστογραφία των εγγράφων, ανάμεσα στα οποία και το πιστοποιητικό θανάτου, με σκοπό να λάβει τα χρήματα από την ασφάλεια ζωής.

Μάλιστα, φέρεται να καρπώθηκε επταψήφιο ποσό ως αποζημίωση, ενώ ο ίδιος ο Καμπά δεν είναι ακόμα βέβαιο εάν γνώριζε για την απάτη!

Σύμφωνα με την Bild το τροχαίο του 2016, στο οποίο υποτίθεται ότι έχασε τη ζωή του, σκηνοθετήθηκε από έναν ομογενή του από το Κονγκό.

Την περίοδο του τροχαίου, ο Καμπά αγωνιζόταν στην VfB Hüls.