Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επίθεση με βιτριόλι: Κρίσιμη Δευτέρα με νέα στοιχεία να έρχονται στο φως -Σοβαρές ενδείξεις για 2-3 υπόπτους

Σημαντική χαρακτηρίζεται από τις αστυνομικές Αρχές η αυριανή ημέρα για την υπόθεση με την επίθεση με βιτριόλι που συγκλόνισε το πανελλήν...


Σημαντική χαρακτηρίζεται από τις αστυνομικές Αρχές η αυριανή ημέρα για την υπόθεση με την επίθεση με βιτριόλι που συγκλόνισε το πανελλήνιο, όταν μια μαυροφορεμένη γυναίκα έριξε στις 20 Μαΐου το καυστικό υγρό στο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας όταν εκείνη πήγαινε στην εργασία της στην Καλλιθέα.






Τη Δευτέρα λοιπόν αναμένεται να έρθουν στο φως τα πρώτα αποτελέσματα από την «σάρωση» των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή της Καλλιθέας για τον εντοπισμό ύποπτων επικοινωνιών, το χρονικό διάστημα πριν και μετά την επίθεση, που δεν αποκλείεται να συνδέονται με κάποιον από τους υπόπτους.

Παράλληλα, χρήσιμες πληροφορίες που θα πιθανότατα να βοηθήσουν στη συνέχεια των ερευνών αναμένεται να φανούν και από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου της νεαρής κοπέλας. Έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση θα επιχειρήσουν να εντοπίσουν συχνές επαφές της 34χρονης, ύποπτα ή απειλητικά μηνύματα, SMS, ακόμη και επικοινωνίες από email και από μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook. Instagram κλπ).


Η 34χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο, έχοντας υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις αποκατάστασης. Στο πλευρό της βρίσκονται συγγενικά πρόσωπα τα οποία την στηρίζουν να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, αφού το σοκ που υπέστη παραμένει ακόμα μεγάλο. Σημειώνεται ότι το 93% του προσώπου της φέρει σοβαρότατα εγκαύματα.




Σοβαρές ενδείξεις, αλλά ελλειπή στοιχεία για 2-3 πρόσωπα
Την ίδια ώρα, οι Αρχές σε πρώτο στάδιο είχαν τοποθετήσει στο «κάδρο» 12 πρόσωπα εκ των οποίων οι περισσότεροι εμφάνισαν ισχυρό άλλοθι, που εξακριβώθηκε, ωστόσο για 2-3 πρόσωπα υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις, αλλά λιγοστά στοιχεία που θα μπορούσαν να αποδώσουν κατηγορίες για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης κοπέλας από την Αμφιλοχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση επανέφεραν στο πεδίο των ερευνών μία αναφορά της 34χρονης στο πλαίσιο των συναντήσεων και της πρώτης κατάθεσή της για ένα επεισόδιο που είχε συμβεί πριν μερικούς μήνες στον εργασιακό της χώρο.

«Μία εργαζόμενη είχε κάνει σκηνή σε ένα στέλεχος της επιχείρησης για πολύ προσωπικούς λόγους. Αυτό έγινε πριν από περίπου πέντε μήνες. Είχαν σχέση που διακόπηκε αλλά είχε αφήσει πίσω κάποιες σοβαρές υποχρεώσεις. Ήμουν μάρτυρας σε αυτό το περιστατικό. Ήμουν παρούσα στον χώρο. Δεν ξέρω αν αυτό σχετίζεται με την επίθεση εναντίον μου. Απλά το λέω γιατί το θυμήθηκα» είχε πει μεταξύ άλλων η 34χρονη που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι.

Οπως είχε γράψει το iefimerida.gr οι αστυνομικές Αρχές είχαν εντοπίσει την εν λόγω γυναίκα και της πήραν κατάθεση. Η ίδια επιβεβαίωσε το περιστατικό, ωστόσο δεν φαίνεται να έχει καμία σχέση με την υπόθεση, ενώ η αντιπαράθεση σύμφωνα με την ίδια, ήταν για άλλο πολύ προσωπικό και σοβαρό λόγο και δεν σχετιζόταν σε καμία περίπτωση με την 34χρονη κοπέλα.

Επίθεση με βιτριόλι: Καταστηματάρχης υποστηρίζει ότι είδε τη δράστιδα
Την ίδια ώρα, πρόσωπο με πρόσωπο υποστηρίζει ότι βρέθηκε με τη γυναίκα που πέταξε το βιτριόλι στην 34χρονη καταστηματάρχης από την Καλλιθέα. Τη μαρτυρία του δημοσίευσε η Real News και μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και σύμφωνα με αυτή η γυναίκα που πέταξε το βιτριόλι στην 34χρονη είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια.


Μιλώντας στην Real News είπε: «Έστρεψα το βλέμμα μου αντίθετα και είδα μια γυναίκα να απομακρύνεται. Η φυγή της δεν κολλούσε με τον χαμό και τις κραυγές που εξελίσσονταν γύρω μας. Έτρεξα και την πρόλαβα. “Σταμάτα εδώ” της είπα και την άγγιξα. Δεν φοβήθηκε καθόλου, που κάποιος άγνωστος την άγγιξε».

«Είχε ψυχρό βλέμμα. Φορούσε μαύρο παντελόνι, ένα γυναικείο πόλο, μάσκα προσώπου και τσάντα στον ώμο. Εγώ είμαι 1,78 ύψος και εκείνη την υπολογίζω στο 1,67. Είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια. Ναι θα την αναγνώριζα ξανά», πρόσθεσε ο καταστηματάρχης από την Καλλιθέα.