Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκαριστικό έγκλημα στην Αρτέμιδα: Τον σκότωσε με κλωτσιές επειδή του χρωστούσε 130 ευρώ!

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε στις 10 Μαΐου, στην Αρτέμιδα, με θύτη έναν 34χρονο Αλβανό και θύμα έναν 65χρ...


Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε στις 10 Μαΐου, στην Αρτέμιδα, με θύτη έναν 34χρονο Αλβανό και θύμα έναν 65χρονο ομοεθνή του.


Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, το θύμα διαπληκτίστηκε με τον δράστη, σε προαύλιο χώρο διώροφης οικίας στην Αρτέμιδα. Αποτέλεσμα του επεισοδίου ήταν ο βαρύτατος τραυματισμός του 65χρονου, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.




Τον σκότωσε με κλωτσιές για 130 ευρώ
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 65χρονος γρονθοκοπήθηκε από τον κατηγορούμενο κι όταν έπεσε στο έδαφος, ο 34χρονος δράστης τον κλώτσησε στο κεφάλι και το θώρακα σε σημείο που να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ως κίνητρο του εγκλήματος φέρονται προσωπικές και οικονομικές διαφορές, που είχαν ο κατηγορούμενος με το θύμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 65χρονος τού χρωστούσε μόλις 130 ευρώ.

Ο δράστης φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ήθελε τα χρήματα για να γεννήσει η γυναίκα του. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, ενώ ο 34χρονος συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.