Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νίκος Χαρδαλιάς: Σε καραντίνα θα μπουν και πάλι περιοχές αν παρατηρηθούν τοπικές εξάρσεις (video)

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ξεκαθάρισε πως τα μέτρα περιορισμού ισχύουν στο απόλυτο μέχρι και την Κυριακή 3 Μαΐου και πως παραμένουν οι έλεγχοι από τ...


Ο Νίκος Χαρδαλιάς ξεκαθάρισε πως τα μέτρα περιορισμού ισχύουν στο απόλυτο μέχρι και την Κυριακή 3 Μαΐου και πως παραμένουν οι έλεγχοι από την αστυνομία και πως απαγορεύονται οι μακρινές αποστάσεις και η μετακίνηση στα χωριά ή στα εξοχικά.




Όπως τόνισε τα θετικά αποτελέσματα που είχαμε στην πρώτη φάση με τη συμβολή όλων, μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε με πολύ προσεκτικά βήματα στο επόμενο στάδιο της προσπάθειας μας, που προβλέπει άρση περιορισμών ανά διαστήματα και απαιτεί ακόμα μεγαλύτερη κοινωνική υπευθυνότητα. Ανέφερε πως η ατομική ευθύνη είναι το μεγάλο μας όπλο και υπενθύμισε ότι μέχρι τη Δευτέρα ισχύουν στο ακέραιο τα περιοριστικά μέτρα κίνησης και ότι οι συγκεντρώσεις ανθρώπων όπως αυτές για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή συνανθρώπων μας. «Προσβλέπουμε ότι όλα τα σωματεία των εργαζομένων, αλλά και όλες οι πολιτικές δυνάμεις θα αναγνωρίσουν με τη στάση τους, ότι φέτος είναι αλλιώς και θα συμβάλλουν στην προστασία της ανθρώπινης ζωής» σημείωσε περαιτέρω.

Ακόμη ξεκαθάρισε πως θα υπάρξουν και κρούσματα και δυστυχώς άνθρωποι που θα καταλήξουν από τον ιό, ενώ μίλησε για τη χρήση μασκών και των απαραίτητων μέτρων ασφάλειας. Επίσης τόνισε πως κάποιες περιοχές δεν αποκλείεται να μπουν και πάλι σε καραντίνα αν υπάρξει διασπορά της νόσου.