Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κόλαφος για την τουρκία....!!! ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ...!!! Ο LNA κατέρριψε πέντε τουρκικά UAV μέσα σε 48 ώρες...!!!

Το πέμπτο μέσα σε 2 ημέρες... Ένα τουρκικό drone κατερρίφθη στην Βόρεια περιφέρεια της Λιβύης σήμερα το πρωί, μετά από ενεργοποίηση τη...


Το πέμπτο μέσα σε 2 ημέρες... Ένα τουρκικό drone κατερρίφθη στην Βόρεια περιφέρεια της Λιβύης σήμερα το πρωί, μετά από ενεργοποίηση της αεράμυνας του LNA στην περιοχή της Al-Washka.




Σύμφωνα με την στρατιωτικό ειδησεογραφικό κανάλι του LNA, το σύστημα αεράμυνάς τους κατέρριψε ένα τουρκικό drone το οποίο σχεδίαζε βομβαρδισμό στην περιοχή Al-Washka.

Τα Λιβυκά ΜΜΕ ανέφεραν πως το τουρκικό drone εκτοξεύθη από την περιοχή της Misrata στην νότια Λιβύη.

Το συγκεκριμένο περιστατικό ανέβασε τον αριθμό των καταρριφθέντων τουρκικών drone στα 5, μέσα στις τελευταίες 48 ώρες.

Να σημειωθεί πως ο Τουρκικός στρατός έστειλε ιπτάμενο τάνκερ πάνω από λιβυκά ύδατα. Πιθανή είναι η άμεση εμπλοκή της Τουρκικής Αεροπορίας στον πόλεμο της Λιβύης και η περαιτέρω εκτόνωση της κρίσης, όπως αναφέρει το infognomonpolitics.gr.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως η Λιβυκή αεράμυνα έχει ενισχυθεί σημαντικά μέσω πωλήσεων Αιγυπτιακής προελεύσεως συστημάτων αεράμυνας μεσαίου βεληνεκούς. Βάση αυτού του στοιχείου η Τουρκική Αεροπορία θα δοκιμάσει βολές επαυξημένου βεληνεκούς με χαμηλές πιθανότητες επιτυχημένης προσβολής στόχου υψηλής αξίας.