Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

LIVE ενημέρωση: Οι τελευταίες ανακοινώσεις για τα σχολεία – 15 Ιουνίου οι Πανελλαδικές - Που είναι υποχρεωτρική η χρήση μάσκας

Μοιράζονται” οι μαθητές σε γυμνάσια και λύκεια. Δεν θα γίνουν οι απολυτήριες εξετάσεις. Κλειστά τουλάχιστον μέχρι 01/06 δημοτικά σχολεία κα...


Μοιράζονται” οι μαθητές σε γυμνάσια και λύκεια. Δεν θα γίνουν οι απολυτήριες εξετάσεις. Κλειστά τουλάχιστον μέχρι 01/06 δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία. Τι θα γίνει με τα ΑΕΙ.






Πιστός στο καθημερινό του ραντεβού ο Σωτήρης Τσιόδρας αλλά όχι ως… συνήθως, καθώς σήμερα, Τετάρτη 29.04.2020, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας έχει δίπλα του την Νίκη Κεραμέως και στο… τραπέζι τους κυριαρχεί το πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία.

Ο κ. Τσιόδρας ενημέρωσε ζωντανά τόσο για τον χάρτη του κορονοϊού στην χώρα μας (σ.σ. 10 νέα κρούσματα και 139 θάνατοι συνολικά) όσο και για το πώς θα επαναλειτουργήσουν τα σχολεία, δίνοντας μαζί με την υπουργό Παιδείας λεπτομέρειες μετά την χθεσινή ανακοίνωση του πρωθυπουργού για την “νέα καθημερινότητα” που ξεκινά στις 4 Μαΐου.