Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Χ€ΣΤΗΔΕΣ... Σε ποιες χώρες το χαρτί τουαλέτας πουλιέται σαν ζεστό ψωμί....!!!

Η πανδημία του κορονοϊού έχει φέρει στο προσκήνιο μιας τεράστια όσο και περίεργη ανάγκη σε μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού για αποθήκευση ...


Η πανδημία του κορονοϊού έχει φέρει στο προσκήνιο μιας τεράστια όσο και περίεργη ανάγκη σε μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού για αποθήκευση χαρτιού τουαλέτας... Έχουν δοθεί διάφορες ερμηνείες για αυτό, άλλες αστείες άλλες πιο σοβαρές.




Σε κάθε περίπτωση επειδή όχι μόνο τα τρόφιμα, αλλά - το σημαντικότερο - το χαρτί τουαλέτας αποθηκεύεται κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας πανδημίας, οι παραγωγοί του "πολύτιμου" αυτού προϊόντος κάνουν χρυσές δουλειές!

Οι πωλήσεις χαρτιού υγείας στις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 60% περίπου το Μάρτιο σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα πέρυσι.

Όπως σημειώνει η Katharina Buchholz από την Statista, η αύξηση ήταν υπερδιπλάσια από αυτή της Ιταλίας, η οποία επλήγη από το ξέσπασμα νωρίτερα από τις ΗΠΑ. Τα έσοδα από χαρτί υγείας αυξήθηκαν κατά 140%.

Το Statista Consumer Market Outlook σύγκρινε τα στοιχεία και τις υπολογισμένες εκτιμήσεις για 16 χώρες για να δείξουν ότι τα έσοδα αυξήθηκαν περισσότερο στην Ιταλία, ακολουθούμενη από το Βιετνάμ και την Αυστραλία. Σε άλλες χώρες που έχουν πληγεί από τον ιό, όπως η Ισπανία και η Γαλλία, η πώληση χαρτιού υγείας αυξήθηκε κατά 82% και 30% αντίστοιχα