Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αμερικανίδα Γιατρός δεν άντεξε τη φρίκη του κορωνοϊού και αυτοκτόνησε

Αμερικανίδα γιατρός στη Νέα Υόρκη, που έδινε τη μάχη κατά του κορωνοϊού στην πρώτη γραμμή, σε νοσοκομείο του Μανχάταν, έβαλε τέλος στη...

Γιατρός δεν άντεξε τη φρίκη του κορωνοϊού και αυτοκτόνησε

Αμερικανίδα γιατρός στη Νέα Υόρκη, που έδινε τη μάχη κατά του κορωνοϊού στην πρώτη γραμμή, σε νοσοκομείο του Μανχάταν, έβαλε τέλος στη ζωή της, προσθέτοντας άλλον έναν κρίκο στην αλυσίδα των τραγωδιών που καταγράφονται αυτό το διάστημα σε όλο τον κόσμο.




Η Δρ. Λόρνα Μπριν (Lorna Breen), διευθύντρια ΜΕΘ στο νοσοκομείο «New York-Presbyterian Allen Hospital» στο Μανχάταν, υπέκυψε σε τραύματα που είχε η ίδια προκαλέσει στον εαυτό της, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, σύμφωνα με το BBC.

Ο πατέρας της 49χρονης, Δρ Φίλιπ Μπριν (Philip Breen) είπε στους New York Times:

«Προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά της κι αυτό τη σκότωσε».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κόρη του δεν είχε ιστορικό ψυχικών ασθενειών.

Άφησε την τελευταία της πνοή στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια, όπου είχε πάει για να μείνει με την οικογένειά της.

Η γιατρός είχε κολλήσει και η ίδια κορωνοϊό ενώ παρείχε τις υπηρεσίες της στο νοσοκομείο και είχε επιστρέψει στη δουλειά της έπειτα από ανάρρωση μιάμισης εβδομάδας.

Το νοσοκομείο την είχε στείλει και πάλι στο σπίτι της και τότε παρενέβη η οικογένειά της και την πήρε στο Σάρλοτσβιλ, όπως αφηγείται ο πατέρας της.

Όπως είπε, όταν μίλησαν για τελευταία φορά, η κόρη του έδειχνε απόμακρη και του είχε πει πώς οι ασθενείς με Covid-19 πέθαιναν πριν καν προλάβουν να τους βγάλουν από τα ασθενοφόρα.

«Ήταν στην πρώτη γραμμή» τόνισε.

«Γιατροί, νοσηλευτές και επαγγελματίες της υγείας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή δεν έχουν ανοσία στις ψυχικές ή σωματικές συνέπειες της πανδημίας» δήλωσε η επικεφαλής της Αστυνομίας.