Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κραυγή αγωνίας ασθενή της κλινικής «Ταξιάρχαι» – «Δεν με έλεγξε κανείς, αν ήξερα θα είχα φύγει»

Τεράστια είναι η αγωνία των ασθενών της κλινικής «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι, λόγω των νεκρών από τον κορονοϊό, αλλά και τα πολλά κρούσματα π...


Τεράστια είναι η αγωνία των ασθενών της κλινικής «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι, λόγω των νεκρών από τον κορονοϊό, αλλά και τα πολλά κρούσματα που έχουν βρεθεί.






Οι καταγγελίες για ελλιπή μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό στην κλινική είναι σοβαρές, αφού σύμφωνα με ασθενείς δεν υπήρχε κανένα μέτρο προφύλαξης.

Σύμφωνα με τον Φώτη Μητρόπουλο, ασθενή της κλινικής, τα μέτρα προστασίας ήταν ανύπαρκτα.


Ο κ. Μητρόπουλος περιγράφοντας στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο την επίσκεψή του, χθες το πρωί, στην κλινική, τόνισε πως δεν υπήρχε κανένα μέτρο προστασίας, ενώ δεν υπήρχε και καμία ενημέρωση για το τι έχει συμβεί στην κλινική.

«Δεν με έλεγξε κανένας. Αν ήξερα, θα είχα φύγει». Σύμφωνα με τον ίδιο, χωρίς κανένα μέσο προστασίας, έκανε την εξέτασή του και αφού πήρε τα αποτελέσματα έφυγε.

«Έχω πάει σπίτι μου και ανοίγω την τηλεόραση και βλέπω χαμός. Οπωσδήποτε αναστατώθηκα».

Ο κ. Μητρόπουλος, επικοινωνώντας με τις αρχές, ενημερώθηκε ότι πρέπει να μείνει σε κατ’ οίκον καραντίνα και περιμένει το αποτέλεσμα του τεστ που έκανε.


Νοσοκόμα της κλινικής: Δεν ξέρω πως κόλλησα
Η κυρία Μαρία, αποκλειστική νοσοκόμα της κλινικής «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι, που βρέθηκε θετική στην κορωνοϊό μίλησε στην εκπομπή «Live News» για τη δική της εμπειρία στην κλινική τις τελευταίες ημέρες.

Η κυρία Μαρία, ανέφερε πως από την Τετάρτη το πρωί αισθάνθηκε πονοκέφαλο, ανέβασε πυρετό και επειδή είχε πάει στον οδοντίατρο νόμισα πως οφείλονταν εκεί τα συμπτώματα που είχε παρουσιάσει.

Τόνισε μάλιστα πως: «Έχω μια γιαγιά καρκινοπαθής που μπαινοβγαίνει στην κλινική και ήμουν εκεί. Αλλά πριν μπούμε μέσα, μας έκαναν έλεγχο στην είσοδο, θερμομέτρηση. Υπήρχε έλεγχος.
Ήμουν μια εβδομάδα που πρόσεχα την κυρία. Από την Μ. Τρίτη. Υπήρχε έλεγχος, δεν ξέρω κι εγώ η ίδια πως κόλλησα, ίσως όταν πήγα απέναντι στο μαγαζί για να πάρω καφέ.