Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επιδρομή και πλιάτσικο στη Μύκονο: «Χτύπησαν» γνωστό ξενοδοχείο αρπάζοντας αντικείμενα χιλιάδων ευρώ

Επιδρομή και πλιάτσικο σε γνωστό ξενοδοχείο της Μυκόνου στο Καλό Λιβάδι Άγνωστοι «χτύπησαν» κοντέινερ του 5στερου ξενοδοχείου γνωστής αλυσ...


Επιδρομή και πλιάτσικο σε γνωστό ξενοδοχείο της Μυκόνου στο Καλό Λιβάδι
Άγνωστοι «χτύπησαν» κοντέινερ του 5στερου ξενοδοχείου γνωστής αλυσιδας, στο οποίο υπήρχε πανάκριβος εξοπλισμός και άρπαξαν αντικείμενα αξίας 50.000-60.000 ευρώ.




Η αρπαγή, που πιθανότατα έγινε χθες αργά το βράδυ, έγινε αντιληπτή σήμερα το πρωί, όταν υπάλληλοι της ξενοδοχειακής μονάδας, πήγαν στην αποθήκη για να πάρουν εργαλεία που χρειαζονταν για να πραγματοποιήσουν εργασίες. Αμέσως ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος διαμένει μόνιμα στο Ντουμπάι και η Αστυνομία ενώ οι υπάλληλοι κάνουν καταμέτρηση προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχουν αρπάξει οι «ποντικοί».

Πληροφορίες λένε ότι έχουν αφαιρέσει εξοπλισμό που έχει να κάνει με φωτισμό, μουσικό εξοπλισμό, αντλίες αξίας που αγγίζει τις 60.000 ευρώ.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών στρέφονται σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις, καθώς οι πληροφορίες λένε για κύκλωμα που εκμεταλλεύεται την κατάσταση που υπάρχει στο νησί με τη μείωση της κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού και πραγματοποιεί χτυπήματα σε σπίτια και πολυτελή ξενοδοχεία αποκομίζοντας κέρδη χιλιάδων ευρώ.