Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η απίστευτη απάντηση υπαλλήλου εταιρείας ταχυμεταφορών στα Χανιά που μας άφησε άφωνους

flashnewsΤι είπε σε πελάτισσα που δεν παρέλαβε το δέμα στο σπίτι της Αναγνώστρια του flashnews.gr, κατήγγειλε ότι δεν παρέλαβε το δέμ...


flashnewsΤι είπε σε πελάτισσα που δεν παρέλαβε το δέμα στο σπίτι της





Αναγνώστρια του flashnews.gr, κατήγγειλε ότι δεν παρέλαβε το δέμα στο σπίτι της και όταν ζήτησε από την εταιρεία να κανονίσουν άλλο ραντεβού για να της το παραδώσουν, ο υπάλληλος τόνισε ότι θα πρέπει η ίδια να επισκεφθεί το κατάστημα και να πάρει το δέμα, αψηφώντας τα μέτρα της κυβέρνησης.

Αναλυτικά η καταγγελία της αναγνώστριας:

"Ειμαι κάτοικος Χανίων. Την στιγμή που η κυβέρνηση μας περνει όλα τα απαραίτητα και ορθά μέτρα για την προληψη μιας θανατηφόρας πανδημιας, και τόσοι άνθρωποι έχουν αναπροσαρμοσει τις καθημερινοτητες τους, πραγμα που δεν ειναι διόλου ευκολο, οικονομικα και ψυχολογικά, φαινεται οτι κάποιοι δεν αλλάζουν τακτική. Μιλαω για όλες τις ιδιωτικές ταχυδρομικές εταιρείες που ως τώρα "δε σε βρίσκανε" -ή "δεν βρίσκανε το σπιτι", οπότε και έπρεπε να παραλαβεις το δεμα από το καταστημα. Υπάλληλος λοιπόν, μίας ιδιωτικής εταιρείας, σε τηλεφωνικη επικοινωνία μετά από σχετικό μήνυμα ότι υπάρχει δεμα προς παραδοση, μου είπε ότι δεν βρήκαν τη διεύθυνση μου, οπότε και πρεπει να παω από το κατάστημα να παραλαβω το δέμα. Όταν τους είπα ότι βάσει περιορισμων δεν επιτρέπεται και λογικά θα πρεπει να προγραμματίσουμε νέα παραδοση μου απάντησαν τα εξής:


-"Γραψτε στο χαρτί ότι πατε σουπερ μαρκετ ή φαρμακείο"
-" Μα, αν με σταματήσουν έξω από το κατάστημα σας τι θα πω; "
-"Είμαστε κοντά και σε σουπερ μαρκετ και σε φαρμακείο δεν θα έχετε προβλημα".
Μου τόνισε ξεκαθαρα οτι ειναι πολιτική της εταιρείας και δεν έχει αλλάξει τίποτα, παρα τα μέτρα που έχουν παρθει. Λυπάμαι πράγματικα".

Ταυτόχρονα, μία άλλη αναγνώστρια κατήγγειλε ότι σήμερα, το πρωί, παρέλαβε δέμα στο σπίτι της από εταιρεία κούριερ και ο υπάλληλος, δεν φορούσε γάντια αλλά ούτε και μάσκα.

Υ.Γ. Μήπως κάποιοι θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψιν τις συστάσεις του Υπουργείου, γιατί μάλλον δεν έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης;