Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αναστάτωση για γυναίκα που εξαφανίστηκε από νοσοκομείο όταν έμαθε πως έχει κορωνοϊό

Αναστάτωση προκάλεσε στη Λαμία η περίπτωση μίας νεαρής γυναίκας, η οποία φέρεται να την «κοπάνησε» από νοσοκομείο, όταν έμαθε πως έχει προσ...


Αναστάτωση προκάλεσε στη Λαμία η περίπτωση μίας νεαρής γυναίκας, η οποία φέρεται να την «κοπάνησε» από νοσοκομείο, όταν έμαθε πως έχει προσβληθεί από κορωνοϊό.

Η γυναίκα, που είναι Ρομά, βρέθηκε στην Αθήνα προκειμένου να εξεταστεί το παιδί της σε νοσοκομείο και κατά την εκεί παραμονή της φαίνεται πως εκτέθηκε στον κορωνοϊό, σύμφωνα με το lamiareport.gr.






Η είδηση ότι στη συνέχεια «εξαφανίστηκε» από το νοσοκομείο έθεσε σε κινητοποίηση μέρος του κρατικού μηχανισμού, φθάνοντας μέχρι τη Λαμία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η νεαρή εντοπίστηκε τελικά στην Αθήνα, ενώ σε συνεννόηση με οικείους της θα παραμείνει εκεί σε καραντίνα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα.

Στη Λαμία η οικογένεια η οποία ήρθε σε επαφή με την γυναίκα την Κυριακή του Πάσχα και διαμένει σε συνοικία στη νότια Λαμία, έχει τεθεί από τον ΕΟΔΥ σε καραντίνα για επτά ημέρες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν έχει ληφθεί δείγμα από τα τρία μέλη της οικογένειας, καθώς κανείς τους δεν έχει εκδηλώσει κάποιο σύμπτωμα. Ομοίως μία ακόμη συγγενική οικογένεια στη Λαμία, τέθηκε σε καραντίνα από τον ΕΟΔΥ, στον οποίο ανέτρεξαν τηλεφωνικά για συμβουλές.



Αντίθετα ο σύζυγος της κοπέλας και ο αδερφός της, παρουσιάστηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (23/4) στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου και τους έγινε το τεστ, ενώ αργά το βράδυ, προσήρθε ένα ακόμη συγγενής της, ο οποίος ανήκει σε ευπαθή ομάδα και επίσης εξετάστηκε για κορωνοϊό.

Όλοι τους πέρασαν τη νύχτα εκεί και αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα από το ειδικό εργαστήριο του ΕΚΠΑ.

Η νεαρή γυναίκα είναι το δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στην περιοχή της Λαμίας.

www.thestival.gr