Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ... Ισπανία: Γήπεδα με αποστειρωμένο γρασίδι και μπάλες

«Όλος ο εξοπλισμός, ακόμη και το γήπεδο, θα πρέπει να καθαριστεί πριν από τους αγώνες, στο ημίχρονο και μετά» Οι επικεφαλής των ιατρικ...

απολύμανση γηπέδου
«Όλος ο εξοπλισμός, ακόμη και το γήπεδο, θα πρέπει να καθαριστεί πριν από τους αγώνες, στο ημίχρονο και μετά»
Οι επικεφαλής των ιατρικών επιτελείων, οι οποίοι εργάζονται στους ισπανικούς συλλόγους, θεωρούν αναγκαία την αποστείρωση του αγωνιστικού χώρου και της μπάλας, στο πλαίσιο προστασίας των ποδοσφαιριστών, εν΄ όψει της επιστροφής στα γήπεδα, μετά την πανδημία του κορωνοϊού.








«Όλος ο εξοπλισμός, ακόμη και το γήπεδο, θα πρέπει να καθαριστεί πριν από τους αγώνες, στο ημίχρονο και μετά», δήλωσε χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος της Ένωσης ιατρών των ισπανικών συλλόγων, Ράφα Ράμος στην “ El Pais” και πρόσθεσε:

«Η μόλυνση από μία μπάλα, είναι πιθανή. Όμως εάν η μπάλα είναι αποστειρωμένη, όπως και ο αγωνιστικός χώρος τότε είναι πολύ πιο δύσκολο να υπάρχει μόλυνση».

Όπως είναι γνωστό, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η La Liga έχει διακοπεί από τις 12 Μαρτίου και τα περιοριστικά μέτρα, ισχύουν τουλάχιστον μέχρι τις 9 Μαΐου, ενώ η πανδημία έχει σκοτώσει περισσότερους από 23.000 ανθρώπους και έχει προσβάλει πλέον των 220.000 κατοίκων της Ισπανίας.