Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες που είχε αποκαλύψει ο πατέρας της Αντζελίνας, που τη σκότωσε και καταδικάστηκε σε ισόβια

H πατριαρχία δεν πληγώνει απλά, σκοτώνει κιόλας Ένα από τα εγκλήματα που συγκλόνισαν το πανελλήνιο το 2019, ήταν η δολοφονία της άτυ...


H πατριαρχία δεν πληγώνει απλά, σκοτώνει κιόλας






Ένα από τα εγκλήματα που συγκλόνισαν το πανελλήνιο το 2019, ήταν η δολοφονία της άτυχης Αντζελίνας, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, από τα χέρια του ίδιου της πατέρα, στην περιοχή Αλεπού της Κέρκυρας. Εκείνη έχει καταφέρει να φύγει από το σπίτι που ζούσαν τον τελευταίο χρόνο κι εκείνος ανήμπορος πια να της ορίζει τη ζωή, γίνεται εκδικητικός και βίαιος. Τον αφήνει "έξω" από την ευτυχία της και τη σχέση της με τον σύντροφό της που τη λάτρευε. Δεν είναι πια κτήμα του. Δεν μπορεί να την εκμεταλλεύεται και να δουλεύει μαζί του στην οικοδομή. Μπορεί και πηγαίνει στη σχολή που πάντα ονειρευόταν κι εκείνος δεν την άφηνε.

Πού και πού όμως η Αντζελίνα προσπαθεί. Θέλει να βρίσκεται κοντά του αλλά με τους όρους της. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς αποφασίζει να τον επισκεφτεί για λίγες ώρες. Έχοντας το κινητό της τηλέφωνο στα χέρια για να μπορεί να επικοινωνεί άμεσα με τον σύντροφό της, επειδή φοβόταν, ο πατέρας της τσαντίζεται και ξεκινά καβγάς. Εκείνος αρπάζει τη σιδερόβεργα από την ξυλόσομπα, εκείνη τρέχει και πηδά από το παράθυρο της κουζίνας στον κήπο. Την ακολουθεί. Την χτυπά μέχρι θανάτου. Η πατριαρχία δεν πληγώνει μόνο. Η παριαρχία δολοφονεί.

Αυτές οι νοοτροπίες σαν του Α.Π. που καταδικάστηκε σε ισόβια, πρέπει να εξαφανιστούν. Καμία Αντζελίνα λιγότερη, καμία Ελένη, καμία Μαντώ. Ο ίδιος είχε περιγράψει με απάθεια τα όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα.