Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μινεσότα: Αστυνομικός σταματάει καρδιολόγο για έλεγχο κι αντί για πρόστιμο της δίνει προστατευτικές μάσκες από τον εξοπλισμό του!

Μία καρδιολόγος που την σταμάτησαν για υπερβολική ταχύτητα σε μια επαρχία της Μινεσότα δήλωσε ότι συγκινήθηκε βαθιά όταν ο αστυνομικός που ...


Μία καρδιολόγος που την σταμάτησαν για υπερβολική ταχύτητα σε μια επαρχία της Μινεσότα δήλωσε ότι συγκινήθηκε βαθιά όταν ο αστυνομικός που της έκανε έλεγχο της έδωσε προστατευτικές μάσκες προσώπου αντί για πρόστιμο.





Η Sarosh Ashraf Janjua έγραψε σε μια ανάρτησή της στο Facebook την Παρασκευή ότι ο αστυνομικός την ρώτησε τι έκανε τόσο μακριά από το σπίτι.

Εκείνη του είπε ότι κάθε μήνα ταξιδεύει για να εργαστεί ως καρδιολόγος, σύμφωνα με την NBC News.

Τότε ο αστυνομικός πήγε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου για να σαρώσει τον αριθμό της πινακίδας κυκλοφορίας και είπε κατηγορηματικά στην γιατρό ότι ήταν πολύ ανεύθυνο να τρέχει, όχι μόνο γιατί έθετε σε κίνδυνο τη ζωή της αλλά και γιατί δεν θα ήταν σε θέση να βοηθήσει και τους ασθενείς της αν πάθαινε κάτι".

Η Janjua έγραψε ότι περίμενε ο αστυνομικός να της γράψει πρόστιμο. "Αντίθετα, μου είπε ότι επρόκειτο να με αφήσει να συνεχίσω το δρόμο μου με μια προειδοποίηση", γράφει ο Janjua. Τότε αντί για πρόστιμο της έδωσε πέντε μάσκες N95, από την προμήθεια που του είχε δώσει το κράτος για την προστασία του.