Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βόλος: «Γιόρταζα και κάλεσα φίλους»... λέει ιδιοκτήτης ταβέρνας που συνελήφθη

Έμπλεξε ιδιοκτήτης ταβέρνας στο Βόλο. Κρατείται επειδή φέρεται να άνοιξε το μαγαζί του, “σπάζοντας” την καραντίνα για τον περιορισμό τ...



Έμπλεξε ιδιοκτήτης ταβέρνας στο Βόλο. Κρατείται επειδή φέρεται να άνοιξε το μαγαζί του, “σπάζοντας” την καραντίνα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, “ο 49χρονος δεν άνοιξε την ταβέρνα, έτρωγε με γείτονες για τη γιορτή του”. Ωστόσο, αποφασίστηκε η διατήρηση της προσωρινής κράτησης του καταστηματάρχη.




Τις προηγούμενες ημέρες ο ιδιοκτήτης ταβέρνας σε παραθαλάσσιο προάστιο του Βόλου φέρεται ότι άνοιξε την επιχείρησή του, παρά την απαγόρευση που ισχύει.

Η υπεράσπισή του δίνει μια διαφορετική εκδοχή για το τί ακριβώς συνέβη. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 49χρονος δεν άνοιξε την επιχείρησή του, αντίθετα, λόγω της ονομαστικής του εορτής και μαζί με γείτονες έτρωγαν στον προαύλιο χώρο της επιχείρησής του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον νομικό του σύμβουλο, έχει τηρήσει στο ακέραιο τις ισχύουσες έκτακτες απαγορεύσεις που αφορούν τα καταστήματα εστίασης, έχοντας μαζέψει από την πρώτη στιγμή τα 25 τραπεζοκαθίσματα της επιχείρησής του.

Εκείνη την ημέρα και διαμένοντας επάνω από την επιχείρηση, χρησιμοποίησε δύο τραπεζοκαθίσματα για ιδία χρήση, δηλαδή της οικογένειάς του και κάποιων γειτόνων, 5 συνολικά στον αριθμό ατόμων, με τα φαγητά μάλιστα να έχουν προετοιμαστεί όχι στην κουζίνα της επιχείρησης, αλλά σε γειτονικό σπίτι.

Προς το παρόν, ο εστιάτορας βρίσκεται υπό κράτηση στο μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, αφού κατά την διαδικασία του αυτοφώρου, αποφασίστηκε η διατήρηση της προσωρινής του κράτησης μέχρι τη Δεύτερα (27.04.2020), οπότε εκπνέει και η προθεσμία που έχει λάβει.

πηγή: e-volos.gr