Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απίστευτες εικόνες από φυλακή επειδή συμμορίες είχαν δώσει εντολές για μαζικούς φόνους

gazzetta.grΑπίστευτες εικόνεςσε φυλακή του Ελ Σαλβαδόρ, με τους κρατουμένους να είναι ο ένας πάνω στον άλλον ως τιμωρία επειδή αρχηγοί ...



gazzetta.grΑπίστευτες εικόνεςσε φυλακή του Ελ Σαλβαδόρ, με τους κρατουμένους να είναι ο ένας πάνω στον άλλον ως τιμωρία επειδή αρχηγοί συμμοριών είχαν δώσει εντολή για μαζικούς φόνους εκτός φυλακής.




Ψηλά στην λίστα με τις πιο σκληρές φυλακές είναι και αυτές του Ελ Σαλβαδόρ και όπως θα δείτε από τα βίντεο που ακολουθούν, απολύτως δίκαια.

Το τελευταίο διάστημα στην χώρα υπήρξαν μαζικές δολοφονίες όχι μέσα στις φυλακές, αλλά εκτός, ωστόσο τις εντολές τις έδιναν αρχηγοί συμμοριών που βρίσκονται μέσα. Οι πιο σκληροί είναι φυλακή «Ιζάλκο» με τον πρόεδρο να δίνει εντολή για να παρθούν ακόμα πιο σκληρά μέτρα.

Μέτρα που σε καιρό πανδημίας του κορονοϊού είναι το λιγότερο επικίνδυνα. Όπως φαίνεται και από τα βίντεο οι τρόφιμοι είναι ο ένας πάνω στον άλλον με μοναδική προστασία μία μάσκα που φοράει ο καθένας. Πραγματικά απίστευτες σκηνές αν σκεφτούμε πως τις έδωσε στην δημοσιότητα το κράτος. Σκεφτείτε τι γίνεται όταν δεν υπάρχει κάμερα...