Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ...!! Οι κουρδικές «Μονάδες Εκδίκησης» χτύπησαν ξανά στην Κωνσταντινούπολη…

Μονάδες αυτοάμυνας που πραγματοποίησαν δράσεις σε πολλές περιοχές της Κωνσταντινούπολης, δήλωσαν πως “Είμαστε συνεχώς σε δράσεις. Θα κ...



Μονάδες αυτοάμυνας που πραγματοποίησαν δράσεις σε πολλές περιοχές της Κωνσταντινούπολης, δήλωσαν πως “Είμαστε συνεχώς σε δράσεις. Θα κλιμακώσουμε την αντίσταση της αυτοάμυνας μας”.




Στην γραπτή ανακοίνωση που έγινε σήμερα από την Μονάδα Εκδίκησης Μαρτύρων Τσιγιαγκέρ & Ζεριάν, αναφέρεται πως “Το τουρκικό κράτος-εισβολέας, που δολοφονεί Κούρδους, με την απομόνωση στον ηγέτη Οτζαλάν, με την απόπειρα απομόνωσης σε βάρος του κουρδικού λαού και με βρώμικα παιχνίδια, επιτίθεται στην ίδια την ύπαρξη του κουρδικού λαού”.

ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ

“Μέλη μας στις 20 Απριλίου στην συνοικία Κιραζλί του Μπάγτζιλαρ-Κωνσταντινούπολης, πραγματοποίησαν δράση κατά ενός πολιτικού οχήματος εντοπίστηκε πως ανήκε στην Ασφάλεια. Ως αποτέλεσμα το όχημα πυρπολήθηκε και καταστράφηκε. Βραδινές ώρες της 20/4, στην συνοικία Ντεμίρκαπί του Μπάγτζιλαρ-Κωνσταντινούπολης, πυρπολήθηκαν δύο οχήματα που ανήκαν σε φασίστες-μέλη του ΑΚΡ. Ως αποτέλεσμα της δράσης και τα δύο αυτοκίνητα αχρηστεύτηκαν.

“Στις 19:00 της 12ης Απριλίου στο Μπάγτζιλαρ-Κωνσταντινούπολης, πραγματοποιήθηκε σαμποτάζ σε αποθήκη υλικών οικοδομών που ανήκε σε φασίστες. Στην δράση αυτή καταστράφηκε η αποθήκη και όλα τα υλικά που υπήρχαν μέσα. Στις 11 Απριλίου μέλη μας πραγματοποίησαν σαμποτάζ σε εστιατόριο στο Μπέιογλου της Κωνσταντινούπολης που ανήκει σε φασίστα του ΜΗΡ. Την ίδια στιγμή σαμποτάζ πραγματοποιήθηκε και στο σπίτι του ιδιοκτήτη του εστιατορίου, με αποτέλεσμα εστιατόριο και σπίτι να αχρηστευτούν”.

ΠΗΓΗ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ