Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εκπτωση ενοικίου: Ελαφρύνσεις για τους ιδιοκτήτες ακινήτων -Τα σενάρια για ΕΝΦΙΑ και εισόδημα

Το μέτρο της έκπτωσης ενοικίου, κατά 40%, ευνόησε σημαντικά τους εργαζόμενους και επαγγελματίες που χάνουν εισοδήματα το τρέχον διάστημα...


Το μέτρο της έκπτωσης ενοικίου, κατά 40%, ευνόησε σημαντικά τους εργαζόμενους και επαγγελματίες που χάνουν εισοδήματα το τρέχον διάστημα.





Την ίδια στιγμή, ωστόσο, πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων που έλαβαν «κουρεμένο» ενοίκιο αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν σαφή στοιχεία για τον αριθμό των ιδιοκτητών ακινήτων που έβαλαν «πλάτη» λαμβάνοντας μειωμένο ενοίκιο. Σύμφωνα με το economistas.gr, η βασική εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για περίπου 100.000 με 150.000, όμως σε αυτό τον αριθμό δεν έχουν υπολογιστεί τα μειωμένα ενοίκια των ελεύθερων επαγγελματιών.

Εκπτωση ενοικίου: Μείωση ΕΝΦΙΑ, φορολογίας και άλλα σενάρια για τους ιδιοκτήτες
Τα μέτρα που θα ληφθούν για τους ιδιοκτήτες που εισπράττουν μειωμένα ενοίκια αποτελούν «σπαζοκεφαλιά» για το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.
Διαβάστε στο economistas το ρεπορτάζ του Γιώργου Παππού για τις ελαφρύνσεις που εξετάζονται για τους ιδιοκτήτες ακινήτων που λαμβάνουν μειωμένα ενοίκια.

https://www.economistas.gr/oikonomia/25506_ponokefalos-oi-foroekptoseis-stoys-idioktites-poy-ypohreothikan-se-koyrema-enoikion