Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μόρια - Μετανάστες: Νέο αιματηρό επεισόδιο με δράστες ανήλικους

Δεν... πλήττουν ποτέ οι αστυνομικοί του τμήματος Μυτιλήνης που έχουν την ευθύνη για τα μέτρα ασφαλείας στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο, ...


Δεν... πλήττουν ποτέ οι αστυνομικοί του τμήματος Μυτιλήνης που έχουν την ευθύνη για τα μέτρα ασφαλείας στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο, καθώς δεν περνάει μέρα που να μην χρειαστεί να επιληφθούν σε κάποιο σοβαρό επεισόδιο, όπως αυτό που έγινε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.

Τότε, δυο αλλοδαποί επιτέθηκαν για λόγους που παραμένουν απροσδιόριστοι σε έναν άλλο μετανάστη μέσα στον χώρο παραμονής της περιοχής, τον ξυλοκόπησαν και τον τραυμάτισαν με την χρήση ενός αιχμηρού αντικειμένου. Αμέσως μετά, οι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν χάθηκαν μέσα στον αχανή χώρο.

Ωστόσο, το θύμα τους περιέγραψε με λεπτομέρειες στους αστυνομικούς, οι οποίοι τους εντόπισαν το Σάββατο να κινούνται στην ευρύτερη περιοχή και τους συνέλαβαν. Όπως αποδείχθηκε, και οι δύο είναι ανήλικοι και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης κατηγορούμενοι για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων κατά περίπτωση.