Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Πείτε μου σας παρακαλώ ότι θα ζήσω» – Συγκλονίζει ο διάλογος διασώστη του ΕΚΑΒ με 75χρονη θετική σε κορονοϊό

Ο Σάκης Καρακατσάνης εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ, μίλησε στην εκπομπή Live News και στο Νίκο Ευαγγελάτο για τη συγκλονιστική του εμπειρία ότα...


Ο Σάκης Καρακατσάνης εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ, μίλησε στην εκπομπή Live News και στο Νίκο Ευαγγελάτο για τη συγκλονιστική του εμπειρία όταν μίλησε με μια 75χρονη γυναίκα θετική σε κορονοϊό.




Ο διασώστης του ΕΚΑΒ πήγε να μεταφέρει την ηλικιωμένη γυναίκα που βρέθηκε θετική σε κορονοϊό σε ένα νοσοκομείο αναφοράς και ο διάλογός τους συγκλονίζει.

Με «όπλο» την ενσυναίσθηση ο κ. Καρακατσάνης μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι ένας ασθενής να νιώσει ασφάλεια μέχρι τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

«Πήγαμε στο ΕΛΠΙΣ να παραλάβουμε την γυναίκα για να την πάμε σε ένα νοσοκομείο αναφοράς. Είχαμε πρώτα φορέσει τις άσπρες στολές.

Όταν την παραλάβαμε, είχε στο βλέμμα της το φόβο και το αίσθημα αβεβαιότητας. Της συστήθηκα γιατί δεν μπορούσε να διακρίνει πρόσωπα και μόλις συστήθηκε και η ίδια, ξέσπασε, με κλάμματα.

Το πρώτο πράγμα που με ρώτησε ήταν «θα ζήσω;», σε εκείνο το σημείο σάστησα αλλά έπρεπε να την καθησυχάσω. Της είπα ότι θα ζήσει, ότι θα γίνει καλά», ανέφερε μεταξύ άλλων.