Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με 700.000 ευρώ, αυτός ο τύπος θα σε πάει στο ασφαλέστερο σημείο της Γης... ΒΙΝΤΕΟ

Στις τραγικές στιγμές που διανύουμε, δύσκολα μπορείς να αντισταθείς στην ιδέα να φύγεις μακριά για να γλιτώσεις. Με λίγο υπομονή λοιπόν, ...

Με 700.000 ευρώ, αυτός ο τύπος θα σε πάει στο ασφαλέστερο σημείο της Γης

Στις τραγικές στιγμές που διανύουμε, δύσκολα μπορείς να αντισταθείς στην ιδέα να φύγεις μακριά για να γλιτώσεις.

Με λίγο υπομονή λοιπόν, ως τον Μάιο, ο περίφημος εξερευνητής Victor Vescovo θα πάει μια ομάδα πάμπλουτων ανθρώπων εκεί που κανένας κορονοϊός δεν μπορεί να τους βρει.




Ναι, στο βαθύτερο σημείο της θάλασσας, στην Τάφρο των Μαριανών του Ειρηνικού Ωκεανού!

Στα 10.971 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού δεν είναι και πολλοί αυτοί που μπορούν να σε οδηγήσουν, καθώς η τρομακτική πίεση απαιτεί ειδικά υποβρύχια και άπειρες ικανότητες πλοήγησης.

Ο πάμπλουτος εξερευνητής Victor Vescovo κατέχει μάλιστα το ρεκόρ της κατάδυσης στο βαθύτερο σημείο της Τάφρου, καθώς τον Απρίλιο του 2019 κατέβηκε στα 10.928 μέτρα, κλέβοντας την επίδοση από τον Τζέιμς Κάμερον, τον σκηνοθέτη, που έφτασε τον Μάρτιο του 2012 στα 10.908 μέτρα.

Τον Μάιο του 2020 ο Vescovo σκοπεύει να ξαναπάει στην Τάφρο, καταρρίπτοντας άλλο ένα ρεκόρ, ως ο μόνος άνθρωπος που θα κατέβει δύο φορές στα απύθμενα βάθη.

Μιλάμε για μια περιπέτεια 8 ημερών και τώρα θέλει παρέα μαζί του. Με εισιτήριο στα 750.000 δολάρια (688.000 ευρώ), η διαθεσιμότητα εξαντλήθηκε αμέσως. Όπως έκανε και το δεύτερο ταξίδι που προγραμμάτισε λόγω της μεγάλης ζήτησης. Και τώρα κάτι λέει και για... τρίτο.

Ο μόνος περιορισμός; Να είναι ο πελάτης κάτω από 100 κιλά, ώστε να χωρά στο υποβρύχιο...