Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γυμναστής του Ομήρου Κορυτσάς ο 51χρονος από την Καστοριά που «έσβησε» από τον κορονοϊό

Τους 51 έφτασαν οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα καθώς το βράδυ της Τετάρτης κατέληξε ασθενής από την Καστοριά που νοσηλευόταν σε νοσοκομ...


Τους 51 έφτασαν οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα καθώς το βράδυ της Τετάρτης κατέληξε ασθενής από την Καστοριά που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης




Η κατάσταση της υγείας του, επιδεινώθηκε τις τελευταίες ημέρες με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη και τελικά να χάσει τη μάχη για τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης.

Ο 51χρονος ήταν γυμναστής στο σχολείο Όμηρος Κορυτσάς και για τον θάνατο του η τοπική ιστοσελίδα pelasgoskoritsas.gr έγραψε:

Χθες αργά το βράδυ έχασε την μάχη με τον κορονοϊό εκπαιδευτικός των Ελληνοαλβανικών Εκπαιδευτηρίων Όμηρος. Δίδασκε Φυσική Αγωγή, καταγόταν από την Καστοριά, ήταν μόλις 51 ετών και είχε τέσσερα παιδιά. Βρέθηκε εδώ στην Κορυτσά για να προσφέρει με την εμπειρία του στο σχολείο αυτό. Οι συνάδερφοί του μιλούν με τα καλύτερα λόγια. "Ήταν ακούραστος, αγαπητός, δυναμικός, καλός άνθρωπος, οικογενειάρχης με αρχές" - μας λένε. Με τις δυσκολίες που είχε περάσεις με την υγεία του τα είχε καταφέρει. Ήρθε όμως αυτός ο ιός για να τον πάρει από αυτό τον κόσμο.

Εκφράζουμε τα βαθιά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του και προσευχόμαστε να τον αναπαύσει ο Θεός . Ο Θεός να ευλογεί την οικογένεια του και να τους δίνει κουράγιο. Καλό ταξίδι προς τον ουρανό αδερφέ μας.






Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο