Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Με 4 φρεγάτες, 2 κορβέτες, 2 υποβρύχια και 1 πλοίο υποστήριξης, οι τούρκοι έχουν περικυκλώσει την Κύπρο...!!

Η Άγκυρα προσπαθεί να εξάγει την εσωτερική κρίση στην Κύπρο... Τι ακριβώς επιχειρεί να πράξει ο Ερντογάν στην Κύπρο εν μέσω οικονομικής δυ...


Η Άγκυρα προσπαθεί να εξάγει την εσωτερική κρίση στην Κύπρο... Τι ακριβώς επιχειρεί να πράξει ο Ερντογάν στην Κύπρο εν μέσω οικονομικής δυσπραγίας και κραχ μέσα στην εβδομάδα με την αποστολή στολίσκου αναρωτιούνται πολλοί ειδικοί.




Το τουρκικό πολεμικό ναυτικό φέρεται να έχει μεταφέρει στην περιοχή 4 φρεγάτες, 2 κορβέτες, 1 πλοίο γενικής χρήσεως και 2 υποβρύχια.

Πολλοί εκτιμούν πως αν σκάσει η “βόμβα” του χρέους στην Τουρκία ο Τούρκος πρόεδρος σε ένα ακραίο σενάριο θα επιχειρήσει να “πετάξει” κάπου αλλού το "μπαλάκι" θέλοντας να αποπροσανατολίσει τον τουρκικό λαό.

Η κατάσταση στην τουρκία και ειδικά στα οικονμικά, είναι ασφυκτική και ο Τούρκος πρόεδρος πιθανότατα να αναζητήσει να εξάγει αυτή την κρίση είτε στο Αιγαίο είτε στην Κύπρο, ακολουθώντας τις γνωστές πάγιες τακτικές της Τουρκίας.

Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις είναι εδώ πάντως πανέτοιμες για οποιαδήποτε ενέργεια της Τουρκίας, η οποία ευρίσκεται σε δεινή θέση για αυτό και προκαλεί συνεχώς με μια εθνικιστική ρητορική τον ελληνισμό.