Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ταξίδεψαν 370χλμ. με άδειο φέρετρο για να «σπάσουν» την καραντίνα ενώ ο οδηγός ήταν θετικός στο Ϊό...!!!

Τέσσερις πολίτες φόρτωσαν σε αυτοκίνητο ένα άδειο φέρετρο, κάνοντας τους συγγενείς του νεκρού, προκειμένου να «σπάσουν» την καραντίνα, ...

Ακτή Ελεφαντοστού: Αστυνομικοί που αναζητούσαν ληστές γάζωσαν μια ...

Τέσσερις πολίτες φόρτωσαν σε αυτοκίνητο ένα άδειο φέρετρο, κάνοντας τους συγγενείς του νεκρού, προκειμένου να «σπάσουν» την καραντίνα, και τους πήραν χαμπάρι μετά από 370χλμ. ταξιδιού, ενώ ο οδηγός διαγνώστηκε θετικός στον ϊό! Οι άνθρωποι, τελικά, μπορούν να σκαρφιστούν το οτιδήποτε....






πραγματικά το οτιδήποτε, προκειμένου να «σπάσουν» την καραντίνα. Στην Κένυα, λοιπόν, το τερμάτισαν.

Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο υπουργός Υγείας της χώρας το Μεγάλο Σάββατο, τέσσερις τύποι από την πρωτεύουσα Ναϊρόμπι φόρτωσαν σε αυτοκίνητο ένα άδειο φέρετρο, κάνοντας τους συγγενείς του… νεκρού, προκειμένου να «σπάσουν» την καραντίνα, και ταξίδεψαν 370χλμ. πριν τους πάρουν χαμπάρι και τους συλλάβουν!

Το φοβερό της υπόθεσης είναι πως ο οδηγός διαγνώστηκε με κορονοϊό και φυσικά και οι τέσσερις μπήκαν τώρα σε αυστηρή καραντίνα.
Οι συλληφθέντες, πάντως, κατάφεραν να περάσουν από πολλά σημεία ελέγχου πριν οι αξιωματικοί στην κομητεία Χόμα Μπέι τους υποψιαστούν και ζητήσουν να ανοιχτεί το φέρετρο.