Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ξεφτίλα: Η Προεδρίνα Κατερίνα έβγαλε μήνυμα κατά της 21ης Απριλίου, ενώ ο αείμνηστος πατέρας της Νικόλαος Σακελλαρόπουλος υπηρέτησε την Χούντα ως δικαστής και εφάρμοζε το Επαναστατικό Δίκαιο!..

Το μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας με αφομή τη συμπλήρωση 53 ετών από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου Το δικό της μήνυμα έσ...

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου μέσα από το προφίλ της στο Facebook ...

Το μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας με αφομή τη συμπλήρωση 53 ετών από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου




Το δικό της μήνυμα έστειλε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με αφορμή τη συμπλήρωση 53 χρόνων από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου του 1967.

Η ΠτΔ, ανέφερε, μεταξύ άλλων ότι «η χώρα μας, το πολιτικό σύστημα, η κοινωνία των πολιτών, όλοι μας, έχουμε αφήσει πίσω τη μελανή αυτή περίοδο και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να διασφαλίζουμε την ομαλή λειτουργία των δημοκρατικών μας θεσμών ακόμη και στις πιο δύσκολες περιστάσεις» ενώ τόνισε ότι πρέπει να «κρατάμε ζωντανή την ιστορική μας μνήμη, να επιδιώκουμε τη σύμπνοια και την ενότητα λαού και ηγεσίας, για να διασφαλίσουμε οριστικά και αμετάκλητα ότι οι επίδοξοι υπονομευτές των δημοκρατικών μας θεσμών θα βρίσκονται μονίμως στο περιθώριο της ιστορίας».

Στην φωτογραφία η Προεδρίνα με τον αείμνηστο πατέρα της που ως δικαστής εφάρμοζε το Επαναστατικό Δίκαιο επί 21ης Απριλίου!..