Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΡΓΑ αλλά σταθερά χτυπάει ο ΧΑΡΟΣ την πόρτα της τουρκίας... 119 νεκροί και 4.611 νέα κρούσματα σε μία μέρα

Με ραγδαίους ρυθμούς εξαπλώνεται ο κορονοϊός στην Τουρκία... Την μάχη με τον κορονοϊό έχασαν 119 άνθρωποι το τελευταίο 24ωρο, ενώ σημε...


Με ραγδαίους ρυθμούς εξαπλώνεται ο κορονοϊός στην Τουρκία... Την μάχη με τον κορονοϊό έχασαν 119 άνθρωποι το τελευταίο 24ωρο, ενώ σημειώθηκαν και 4.611 νέα κρούσματα του ιού.

Σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό Υγείας, το σύνολο των θανάτων από COVID-19 στη γειτονική χώρα, ανέρχονται σε 2.259.




Την ίδια στιγμή, ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Τουρκία υπολογίζονται πλέον σε 95.591.

Ερντογάν: Η καμπύλη του κορονοϊού «ισιώνει»

Την πεποίθησή του πως η καμπύλη της πανδημίας ισιώνει, εξέφρασε νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε τηλεδιάσκεψη που είχε με στελέχη του κόμματός του.

Ταυτόχρονα, υποστήριξε πως οι κανονικοί ρυθμοί ζωής θα επανέλθουν μετά το τέλος των εορτασμών για το Ραμαζάνι στα τέλη του Μαΐου.

«Η πανδημία που είναι βασικά ένα υγειονομικό πρόβλημα μετατράπηκε στην μεγαλύτερη κρίση από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο από την άποψη των οικονομικών επιπτώσεων», υπογράμμισε επίσης ο Τούρκος Πρόεδρος.

«Στόχος μας είναι να επιτύχουμε τη μέγιστη τήρηση των μέτρων κατά τη διάρκεια του μήνα του Ραμαζανιού και η μετάβαση στην κανονική ζωή στη χώρα μας αναμένεται να επέλθει μετά το πέρας των εορτασμών», σημείωσε επίσης ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Αυστηρότερα μέτρα κατά του κορονοϊού
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε ότι επιβάλλεται τετραήμερη απαγόρευση κυκλοφορίας στις 31 πόλεις και νομούς που παρουσιάζουν τα υψηλότερα ποσοστά κρουσμάτων και θανάτων.

Η τετραήμερη απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει από τα μεσάνυχτα της 22ας Απριλίου έως τα μεσάνυχτα της 26ης Απριλίου.