Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ! 10 νεκροί σε 24 ώρες στην Ελλάδα – Πέθανε ο 44χρονος που νοσηλευόταν στο Ρίο

Αυξάνεται ο απολογισμός των νεκρών από κοροναϊό στη χώρα μας, καθώς το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 10 νέοι θάνατοι. Το βράδυ της Παρασκευ...


Αυξάνεται ο απολογισμός των νεκρών από κοροναϊό στη χώρα μας, καθώς το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 10 νέοι θάνατοι.
Το βράδυ της Παρασκευής έφυγε από τη ζωή ένας 44χρονος άνδρας που είχε προσβληθεί από την νόσο Covid-19 που προκαλεί ο νέο κορονοϊός και νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.




Σύμφωνα με το thebest.gr, ο άνδρας έπασχε από βαρύ υποκείμενο νόσημα, λέμφωμα και αρχικά νοσηλευόταν στην αιματολογική κλινική του νοσοκομείου όπου και φέρεται να κόλλησε τον ιό. Ο άνδρας εδώ και μέρες ήταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Νωρίτερα και μετά την επίσημη ενημέρωση από τον κ. Τσιόδρα είχαν πεθάνει τρία άτομα, ένας 68χρονος στο νοσοκομείο «Αττικόν» και δύο γυναίκες, ηλικίας 85 και 89 ετών, στην Κοζάνη και την Πτολεμαϊδα. Συνολικά οι νεκροί το τελευταίο εικοσιτετράωρο ανέρχονται σε 10. Είναι ο μεγαλύτερος αριθμός νεκρών στην Ελλάδα μέσα σε 24 ώρες, από τότε που που άρχισαν να σημειώνονται θάνατοι λόγω κορωνοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξαν το απόγευμα της Παρασκευής ένας 68χρονος στο νοσοκομείο Αττικόν και δύο γυναίκες ηλικίας 85 και 89 ετών, στην Κοζάνη και την Πτολεμαϊδα.